TOKİ çıkmayanlara para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru para iadesi hangi bankadan alınır?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinasyonunda Toplu Konut Projesi (TOKİ) tarafından il il kura çekilişleri devam ediyor. Kura sonuçlarına göre asil ve yedek listede ismi yer almayan vatandaşlar TOKİ çıkmayanlara para iadesi ne zaman yapılacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, TOKİ başvuru para iadesi hangi bankadan alınır? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2019, 19:17 Güncelleme 10 Temmuz 2019, 21:15
TOKİ çıkmayanlara para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru para iadesi hangi bankadan alınır?

İÇİNDEKİLER

67 ilde gerçekleştirilen 50 bin konut projesinde her ilde ayrı ayrı kura çekilişi gerçekleştiriliyor. Sosyal konutların kura tarihleri ve kura çekiliş sonuçlarına TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Başvuruda bulunup kura sonuçlarına göre listede yer almayan vatandaşlar TOKİ çıkmayanlara para iadesi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, TOKİ başvuru para iadesi hangi bankadan alınır?

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

DİĞER İLLERDE KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Bursa Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli Gebze: 8 Ağustos

Erzurum Aziziye 30 Temmuz

İzmir Selçuk, Ödemiş: 12 Temmuz

İzmir Aliağa: 18 Temmuz

Manisa Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın Merkez: 5 Ağustos