TOKİ Başakşehir Hoşderet ve Ayazma kura çekilişleri ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 nitelikte inşa edilecek sosyal konut projeleri için kura çekilişleri sürüyor. Son olarak TOKİ tarafından Başakşehir Kayabaşı ve Silivri Alipaşa kura çekişleri yapıldı. Başakşehir'deki diğer konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Başakşehir Hoşderet ve Ayazma kura çekilişleri ne zaman yapılacak sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 30 Haziran 2019, 19:45 Güncelleme 30 Haziran 2019, 19:45
TOKİ Başakşehir Hoşderet ve Ayazma kura çekilişleri ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

İÇİNDEKİLER

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından sürdürülen 50 bin konut projesinde heyecanlı bekleyiş sürüyor. İstanbul Başakşehir Kayabaşı kuraları 26 ve 27 Haziran tarihlerinde, TOKİ Silivri Alipaşa kura çekilişleri ise 28 Haziran tarihinde tamamlandı. Şimdi gözler Tuzla ve Başakşehir Hoşderet, Ayazma kuralarına çevrildi. Peki, TOKİ Başakşehir Hoşderet ve Ayazma kura çekilişleri ne zaman ve saat kaçta yapılacak? İşte cevabı...

TOKİ AYAZMA VE HOŞDERET KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN?

Başakşehir Ayazma'da yer alan 311 konut ile Başakşehir Hoşdere'de yer alan 337 konut için 2 Temmuz tarihinde kura yapılacak.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ tarafından İstanbul'da 5 projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için toplanan 6 bin 300 konutun kura çekimi için heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Bu projenin içinde yer alan 4467 konut inşa edilen Başakşehir Kayabaşı ve Silivri Alipaşa kuraları tamamlandı.

Dün 2+1 nitelikli 2 bin 338 konutun kuraları çekildi. Bugün (27 Haziran) ise 3+1 nitelikli 2 bin 129 konutun kurası çekilecek. Kura çekilişi tamamlandıktan sonra, isim listesi TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden erişime açılacak.

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

DİĞER İLLERDE KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Bursa Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli Gebze: 8 Ağustos

Erzurum Aziziye 30 Temmuz

Afyon Merkez: 3 Temmuz

Eskişehir Tepebaşı, Odunpazarı: 4 Temmuz

Isparta Merkez: 8 Temmuz

Antalya Manavgat: 10 Temmuz

İzmir Selçuk, Ödemiş: 12 Temmuz

İzmir Aliağa: 18 Temmuz

Manisa Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın Merkez: 5 Ağustos