Radisson Blu Hotel Vadistanbul yoğun talep görüyor

Vadistanbul bünyesinde bulunan Radisson Blu Hotel Vadistanbul, konumu ve özellikleriyle yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgisini görüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2019 Güncelleme 08 Mart 2019, 07:59
Radisson Blu Hotel Vadistanbul yoğun talep görüyor

İÇİNDEKİLER

Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde bulunan Radisson Blu Hotel Vadistanbul, yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelin; şehir veya orman manzarasında 193 odası, 7 toplantı salonu ve balo salonları bulunuyor. Radisson Blu Hotel Vadistanbul; İstanbul Havalimanı başta olmak üzere havalimanlarına yakınlığı, TEM ve E-5 otoyollarına kolay ulaşım imkanı nedeniyle açıldığı günden itibaren yoğun talep görüyor.



İstanbul'un Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi merkezlerinin alternatifi olarak geliştirilen Vadistanbul karma projesi; AVM'si, Radisson Blu Hotel Vadistanbul oteli, ofisleri ve konutlarıyla gündüz nüfusu 40 bin kişiyi bulan yeni bir şehir merkezi olarak konumlandı. Artaş Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Hotel Group'un 109 yılı aşkın tecrübesi ile Artaş'ın 40 yıllık otel tecrübesini birleştirerek, bölgenin en yeni ve en modern tasarıma sahip oteli olarak öne çıktıklarını belirtti.

MEHMET UZEL