Migros Ticaret İcra Kurulu Üyesi Cem Rodoslu, Türkiye
çapında kendi etini kendi
üreten tek perakendeci
olduklarını belirterek, "Et
işleme üssümüz
Migros Taze Et İşleme Tesisi (MİGET), Avrupa'da da
ilk 10 arasında. Kırmızı et
konusundaki uzmanlığımızı
ve tesisimizdeki inovatif
uygulamaları artırmak
için yaptığımız yatırımlar
100 milyon lirayı aştı.
Et satışımızı son 5 yılda
3 kat artırarak rekor
kırdık" dedi. MİGET'te
fire ve atık oranlarını
önemli ölçüde azalttıklarını
belirten Rodoslu, kırmızı
ette uygun fiyatın
yakalanabilmesinde en
önemli unsurun, üreticinin
desteklenmesi olduğunu
vurguladı. Rodoslu, "Et
ürünlerini fiyat artışı
olmadan satışa sunuyoruz,
enflasyonu sıfırladık. Et ve
Süt Kurumu'nun desteğiyle
29 liraya kıyma, 31 liraya
kuşbaşı satıyoruz" dedi.