2144 memur alınacak! 2018 İŞKUR memur alım ilanı

İŞKUR ilanları kapsamında gündeme taşımaya devam ettiğimiz iş ilanları arasında en az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği 2144 büro memuru alım ilanı da bulunuyor. İlgili ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar için tüm detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2018, 13:50
2144 memur alınacak! 2018 İŞKUR memur alım ilanı

İÇİNDEKİLER

Daha önce yaptığımız haberlerde İŞKUR üzerinden personel alım ilanına çıkan kamu kurumlarına ve özel sektörlere değinmiştik. Yayımladığımız haberlerde, binlerce kişi için fayda sağlayabilecek noktalara ve detaylara değinmeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda ziyaretçilerimize iş ilanlarına başvuruda kullanabilecekleri başvuru bağlantılarını, başvuru tarihlerini, sınav uygulamalarını ya da sonuçlarını ulaştırmaya çalışıyoruz.

Sitemiz üzerinde yayımladığımız bazı ilanlarda kamu kurum ve kuruluşlarına alım yapan İŞKUR ilanları için üye kayıtlarının oluşturulması gerektiğini de hatırlatıyoruz. Konuya ilişkin olarak İŞKUR ilanlarına nasıl başvuru yapılacağını, üye kayıtlarının oluşturulmasını ve açık iş ilanlarına erişim yapıp başvurularda dikkat edilmesi gerekenleri de eklediğimiz bir rehber hazırladık.

İŞKUR ilanlarına kayıt, başvuru ve diğer detaylar hakkındaki rehberimize ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2144 BÜRO MEMURU ALIMI YAPILIYOR

Yayımlanan ilanlarda adaylarda çeşitli nitelikler aranmasının yanı sıra, ortak koşul olarak T.C vatandaşı olunması, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olunması, ilgili ilan niteliğinde mesleki bilgi ve tecrübeye sahip olunması gibi detaylara da yer verilmiş durumda. Yayımlanan ilanlar Türkiye geneli olduğu için, arama ekranında görev almak istediğiniz şehri seçerek filtreleme yapabilirsiniz.

Büro Memuru Pozisyonunda Çalışanların Görevleri

Her işletme ve kurum için farklılık gösteren yanları elbette olacaktır. Yayımlanan bazı ilanlarda " Ofis telefonlarına bakılması, müşteri iletişimlerinin kurulması, bazı evrak ve belgelerin hazırlanması " gibi ibarelere yer verildiği görülmektedir.