Deterjanda kur fırsatçılığı!

Tezgahtaki zamlar, sanal aleme sıçradı. Dalin Konsantre Sıvı Çamaşır Deterjanı 92.95 TL’den satışa çıkarıldı. Aynı firmanın bebek yağı ise 71.60 liraydı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2018 Güncelleme 13 Ekim 2018, 02:47
Deterjanda kur fırsatçılığı!

İÇİNDEKİLER




K
ur fırsatçıları zamları temizlik ürünlerine de yansıttı. Şampuanı deterjanı el yaktı. Özellikle bebek ürünlerinin fiyatları herkesi şaşırttı. Dalin Konsantre Sıvı Çamaşır Deterjanı hepsiburada.com adlı internet sitesinden 92.95 TL'ye satışa çıkarıldı. Bu fiyat, soppigo adlı satıcınındı. Aynı ürün için Atta Bebek 36.90 TL, Şirin Baby Kidrs firması ise 41.99 TL'den satış açtı. Dalin Bebek Yağı'nın 500 ml'lik fiyatı ise soppigo'da 71.60 liraydı. Diğer satıcılarda ise daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaktaydı.

'FARK DENETLENSİN'
Dalin Bebek Şampuanı 1000 ml ise hepsiburada.com'da 53.65 liraydı. Bu farkı gören vatandaşlar internet sitesine sert çıktı. Tüketiciler "Hem firma hem de internet sitesi ürünlerin fiyatlarını mutlaka denetlemeli" açıklamasını yaptı.



​CEBE SIZMADI
Zamlar zeytinyağı olup aktı. Asım Farm Organik Naturel Sızma Zeytinyağı'nın 5 litrelik fiyatı 335 liraydı. Farklı markaların 5 litrelik fiyatları ise bu etiketin gerisinde kaldı. Söz konusu rakamı gören vatandaşlar "Zeytinyağı mı alıyoruz yoksa altın mı?" demekten kendini alamadı.



​MORAL BOZUCU
ORAL-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Triumph 5000 D34 seti hepsiburada.com adlı internet sitesinde bin 299 TL'ye satışa çıkarıldı. Bu fiyatı veren firmanın adı olarak da Uluev yazılıydı. Aynı ürün uğurlumarketim adlı hesapta indirimli olarak 599 TL'ye satıldı. Ürünün mamatürkiye'deki fiyatı ise 976 liraydı.Tüketiciler internet sitesindeki farklı fiyat oranlarına sert çıktı.




GEL DE TAKILMA
Çene yoran ultra lüks ürünlere kol düğmeleri de katıldı. TATEOSSIAN kol düğmesi, brandroom'un internet sitesinde 5 bin 075 TL'ye satışa verildi. Söz konusu ürünün tek özelliği ise gümüşten yapılmasıydı.