Metrocity’e haciz

Levent’teki Metrocity AVM’de yürüyen merdivenler, alacaklı bir faktoring firmasının aldırdığı haciz kararı sonrası söküldü. AVM’ye gidenler büyük şaşkınlık yaşadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2018 Güncelleme 03 Eylül 2018, 00:21
Metrocity’e haciz

İÇİNDEKİLER

Dolar üzerinden kiraladığı dükkanlarla dikkat çeken Metrocity AVM'de haciz şoku… Bir faktöring şirketi, Metrocity AVM'nin sahiplerine karşı harekete geçti. Şirket AVM'nin sahiplerinin Bursa'daki BİS Enerji A.Ş.'den olan alacakları için icra takibi başlattı. 3 milyon 500 bin liralık ödemenin yapılmaması nedeniyle başlatılan icra takibi sonrası yaşananlar vatandaşları da şaşkına çevirdi. Kesinleşen haciz kararı sonrası dün AVM'de fiili haciz yapıldı.

YETKİLİLER SESSİZ
AVM'nin yürüyen merdivenleri söküldü. Edinilen bilgilere göre, söküm işlemleri sürerken, bir yandan da ödemenin yapılması için yoğun bir trafik yaşandı. Merdivenlerin bir kısmı sökülerek AVM'nin içinde tutuldu. Söküm işlemi yapıldıktan sonra ödeme yapıldı. Ancak, sökülen merdivenler henüz takılmadı. Sosyal medyada da dün büyük yankı uyandıran haciz olayıyla ilgili AVM yetkililerinin sessiz kalması dikkat çekti.