İŞKUR 91 bin personel alımı yapıyor! Başvuru detayları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2018 yılında da rekor sayıda personel alımları yapmaya devam ediyor. Birçok pozisyonda alımların devam ettiği ve lise mezunlarının başvuru yapabildiği iş ilanları İŞKUR tarafından yayımlandı. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 26 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 26 Şubat 2018, 13:14
İŞKUR 91 bin personel alımı yapıyor! Başvuru detayları nelerdir?

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), bir çok pozisyonda ve çok sayıda personel alımları yapmaya devam ediyor. İŞKUR'un yayımlamış olduğu ve haberimizde yer alan ilanlara başvuru yapabilmek için lise mezunu olmak yeterli. İşsizliğin arttığı bu dönemlerde İŞKUR, hem binlerce kişiye iş istihdamı sağlayarak hem de kalifiye eleman yetiştirmek üzere ilanlar yayımlamaktadır.

İŞKUR tarafından yayımlanan ve en az lise mezunlarının başvuru yapabildiği ilanların toplam personel alım sayısı 91 bin 770 kişi olarak açıklandı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? İŞKUR'un yayımlamış olduğu ilana ilişkin detaylar nelerdir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?
İŞKUR'un en az lise mezunu personel alımlarına başvuru yapmak için İŞKUR'un resmi sitesinde bulunan e-şube üzerinden üyelik oluşturarak, şahsınıza ait gerekli bilgileri doldurarak giriş yapabilirsiniz. Ayrıca İŞKUR'un bölge ve şube müdürlüklerine şahsen giderek, meslek danışmanları yardımıyla açık iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?
İŞKUR'un şuanda yayımlamış olduğu ilanlarda toplamda 91 bin 770 personel alımı yapılacaktır. Yayımlanan bu ilanlarda en çok alım yapılan meslek, 23 bin 78 kişi ile beden işçiliği oldu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

Başvuru yapmak için buraya tıklayın...

Personel aranan pozisyonlar:
- Beden İşçisi

- Satış Danışmanı / Uzmanı

- Temizlik Görevlisi

- Makineci (Dikiş)

- Reyon Görevlisi

- Çağrı Merkezi müşteri temsilcisi

- Ön Muhasebesi

- Garson

- Güvenlik Görevlisi

- Pazarlamacı