Parayı 'yat'ırdılar

Yeşil sahaların yıldız futbolcuları, maçları kadar, lüks oyuncaklarıyla da konuşuluyor. Ronaldo, Rooney, Ramos ve Beckham gibi isimler, her fırsatta süper yatlarıyla boy gösteriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2018 Güncelleme 17 Şubat 2018, 01:45
Parayı ’yat’ırdılar

İÇİNDEKİLER



Milyon
dolarlar kazanan futbol dünyasının yıldızları lüks yaşamlarıyla da dikkat çekiyor. Yeşil sahaların yıldız futbolcuları, sahadaki performansları kadar otomobillere, yatlara düşkünlükleriyle de tanınıyor. Kimi garajını lüks arabalarla dolduruyor, kimi gayrimenkul alıyor, kimi de parasıyla milyonluk süper yatlara yatırım yapıyor. Deniz tutkunu olup her fırsatta süper yatlarıyla boy gösteren dünyaca ünlü futbolculardan bazıları şöyle:



Messi'nin Maiora Seven C adlı taşıyan muhteşem yatının fiyatı 10 milyon sterlin, yani 53.1 milyon lira.



Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Palmer Johnson Ascari yatı 7.5 milyon sterlin (39 milyon 862 bin lira) değerinde.



Pek çok özelliklerle donatılan VIP odası da olan yat, 9 konuk ağırlayabiliyor.



Eski İngiliz futbolcu David Beckham, 3.8 milyon sterlin (20 milyon 197 bin lira) değerindeki E88 adlı teknesiyle sık sık objektiflere yakalanıyor.



28.65 metre uzunluğundaki teknede 4 büyük yatak odası, 2 ayrı mürettebat kabini yer alıyor. Teknede ayrıca spor salonu da var.



Manchester United tarihinin en golcü futbolcusu olan ve sezon başında Everton'a transfer olan Rooney'in süper yatının adı Pershing 90. 3 milyon sterlin (15 milyon 945 milyon lira) değerindeki yatın 5 yatak odası, 5 banyosu bulunuyor, 8 konuğu aynı anda ağırlayabiliyor.



İçerisinde jetski'nin de yer aldığı yat, 27.73 metre uzunluğunda.



Real Madrid'in yıldızı Sergio Ramos, 4.8 milyon sterlin (25 milyon 512 bin lira) değerinde tekneye sahip.



Fairline Squadron 78 yat, 24.38 metre. Ramos, jet-ski merakıyla da biliniyor.