ESK karkas et satışına başladı

Et ve Süt Kurumu (ESK), kırmızı et ve yemek sanayine yönelik, dondurulmuş çeyrek karkas sığır eti satışlarına başladı. ESK Genel Müdürü Kasım Piral, dönemsel ihtiyaçlar doğrultusunda artan kırmızı et talebine cevap vermek amacıyla sadece şarküteri ve yemek sanayiine, dondurulmuş karkas sığır satışı başlattıklarını ve sektöre uygun fiyata kırmızı et tedariği sağladıklarını ifade etti. Bu süreçte ithal edilecek etlerin helal kesim standartlarına uygun ve birinci sınıf dana eti olacağını vurgulayan Piral, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca denetlenerek onay verilen kesimhanelerden elde edilen etlerin ithalatına izin verildiğini belirtti. Dondurulmuş karkas sığır eti kilogram fiyatı 21.5 liradan satışa sunuluyor. Firmalar, aylık maksimum 200 ton et alabiliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.