Avrupalı karpuzun küçüğünü arıyor

TÜRKİYE'de yıllık üretilen 6 milyon ton karpuzun yüzde 5'nin ihraç edildiğini anlatan Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, bu rakamın artırılması gerektiğini kaydetti. Avrupalı'nın 3-5 kilogramlık küçük boyutta karpuz tercih ettiğini söyleyen Doğan, "İhracatın artırılması için küçük boyutlu karpuz üretilmeliyiz" dedi. Doğan, Türkiye'de 8-15 kilogram ağırlığında karpuz üretildiği için tüketimde sıkıntı yaşandığını belirtti.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.