Ormana komşu

Sancaktepe'deki Resim İstanbul Orman, kişiye özel ödeme planları ile dikkat çekiyor. 328 konutluk projede, sürpriz indirimler de sunuluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2014 Güncelleme 04 Kasım 2014, 00:44
Ormana komşu

İÇİNDEKİLER

Ortadoğu Grup'un, İstanbul Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanı başında hayata geçirdiği Resim İstanbul'un ikinci etabı Resim İstanbul Orman yoğun ilgi gördü. 8 blokta 328 konuttan oluşan projeden ev almak isteyenlere kişiye özel ödeme planlarıyla kolaylık sağlanıyor. Proje kapsamında, avantajlı ödeme planlarının yanı sıra sürpriz indirimler de sunuluyor. Geçen ay başlayan kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Gür, "Gerçekten iddialı bir kampanya yaptık. Sancaktepe gibi bir lokasyonda, bu ödeme alternatiflerini, bu indirimleri ve bu ormanı bir daha bulamazsınız" diye konuştu.

AKTİVİTE ZAMANI

Proje hakkında bilgi veren Gür, şunları kaydetti: "Resim İstanbul Orman uçsuz bucaksız orman manzarasıyla sakinlerine huzur verecek. Projede oturanlar, Aydos Ormanı içerisinde yer alan çok sayıda aktiviteden de yararlanabilecek. İsteyen hafta sonu ATV keyfi yapıp, çocuklarıyla paintball oynayabilecek ya da sevdikleriyle gölde deniz bisikletiyle keyif yapabilecek."

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Projenin kapalı sosyal tesisinde, kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.

İLK TESLİM 2015'TE

Resim İstanbul'da 1. etap daire teslimleri Aralık 2015'te, 2. etap daire teslimleri Eylül 2016'da gerçekleşecek. 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul projesi, 3 etapta 28 bloktan oluşuyor. Yüzde 81.3'ü açık alanlara ayrılan projede, dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları ile çocuk oyun parkları bulunuyor.

Özlem KAMER TERCANLI