Vaditepe'de dev fırsat

Bahçeşehir'de konumlanan Vaditepe'de kampanya başlatıldı. KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projede, konut fiyatları 302 bin TL'den başlıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2014 Güncelleme 22 Ekim 2014, 00:00
Vaditepe’de dev fırsat

İÇİNDEKİLER

KİPTAŞ'ın İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir'de 302 bin 125 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Bugüne dek 70 bini aşkın konutu hayata geçiren KİPTAŞ, projede 48 aya kadar vade farksız ödeme imkanı da sunuyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler, yüzde 25 peşinat vererek 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor. Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor.

MAHALLE KONSEPTİ
Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, geniş yeşil alanlar gibi sosyal donatılar bulunuyor.

ÖZLEM KAMER TERCANLI