Halkbank geleneği bozmadı

Halkbank, 'Erken Gelen Bayram Kredisi' kampanyasını bu yıl da sürdürecek. Müşterilerine yüzde 0.89'dan başlayan aylık faizle kredi kullandıracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2014 Güncelleme 15 Temmuz 2014, 00:39
Halkbank geleneği bozmadı

İÇİNDEKİLER

Halkbank, geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi'ni Ramazan Bayramı arefesinde hizmete sundu. Erken Gelen Bayram Kredisi'nde aylık faiz oranı yüzde 0,89'dan başlıyor. Azami 3 bin TL tutarındaki kredi, 9 ay vadede yüzde 0,89 faizle kullandırılırken 2 adet otomatik ödeme talimatı veren müşteriler, +1 puan faiz indiriminden yararlanıyor.

50 BİN TL'YE KADAR YÜZDE 1,12
Kampanya kapsamında maksimum 50 bin TL'ye kadar yüzde 1,12 aylık faiz oranıyla dosya masrafsız kredi seçeneği de sunuluyor. Erken Gelen Bayram Kredisi'yle bayram arefesinde artan harcamalara destek olmayı amaçladıklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal şunları ifade etti:

'+1 PUAN FAİZ İNDİRİMİ VAR'
"Halkbank'ın her bayram arefesinde hizmete sunduğu Erken Gelen Bayram Kredisi müşterilerimizden yoğun ilgi görüyor. Küçük meblağdaki acil nakit ihtiyaçlarına çözüm olan Erken Gelen Bayram Kredisi, düşük faiz oranıyla da dikkat çekiyor. Bu yıl kredimize yeni bir özellik daha ekledik. Erken Gelen Bayram Kredisi'ni kullanan müşterilerimiz, 2 adet otomatik ödeme talimatı verdiklerinde +1 puan faiz indirimi kazanıyorlar."

İŞ'TE BAYRAM
Türkiye İş Bankası ile özdeşleyen Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası bu bayramda da devam edecek. 4 Ağustos'a kadar süreecek olan "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyası, nakde ihtiyaç duyan müşterilerin imdadına yetişecek.

FAİZ ORANI 0,93
Kampanya ile serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, aylık yüzde 0,93'ten başlayan faiz oranlarıyla 36 ay vade ve 50 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecek. Ayrıca bankada ek hesabı, kredi kartı ve en az bir adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunan müşteriler, kendilerine özel sunulan Maksimum İhtiyaç Paketi kapsamında tahsis ücreti indiriminden yararlanacak. Dileyen müşteriler de masrafsız kredi seçeneği ile tahsis ücreti ödemeden de kredi kullanabilecek.