Kazanan Türkiye oldu

Yerel seçimlerden çıkan sonuçlar iş çevrelerini de sevindirdi. İşadamları ve meslek örgütleri, seçimler sonucunda kazananın Türkiye olduğunu söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2014 Güncelleme 01 Nisan 2014, 00:32
Kazanan Türkiye oldu

İÇİNDEKİLER

TİM BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ: Türkiye büyük bir demokrasi sınavını daha başarıyla geçti. Herkes seçim sonuçlarına saygı duymalı.

MÜSİAD: Sağduyu ve aklıselim kazandı. Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, milletimizin ortaya koyduğu takdirinden gereken dersleri çıkarmalıdır.

İNDER BAŞKANI NAZMİ DURBAKAYIM: Başta kredi faizleri olmak üzere ekonomik verilerin tekrar sağlıklı seviyelere gelmesinin fazla uzun süreceğini sanmıyorum. Kentsel dönüşüm projelerinin de yolu açıldı.

İSO BAŞKANI ERDAL BAHÇIVAN: Toplum, refahı ve istikrarlı büyümeyi ödüllendiriyor. Seçim sonuçlarının önemli ölçüde ekonomik başarıya endeksli olduğu görülmektedir.

MEMUR-SEN BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU: Son sözü millet söyledi, küresel güçlerin sandığa müdahalesi boşa çıktı. Millet cevabı sandıkta verdi.

İHKİB BAŞKANI HİKMET TANRIVERDİ: Genel seçimlerin erkene alınması ve ekonomik tedbirlerin hayata geçirebilmesi durumunda 2015 yılı Türkiye için parlak bir yıl olabilecektir.

BMD BAŞKANI HÜSEYİN DOĞAN: Demokrasinin daha da güçlendiğini görmekten mutluluk duyuyorum. İleriki dönemde Türkiye olarak çok daha güçlü hedeflere yöneleceğiz.

ASKON BAŞKANI MUSTAFA KOCA: Seçim sonuçları iktidara güvenin bir göstergesidir. Millet iktidarına manipülasyon yapılmasını kabullenmedi.

TUROB BAŞKANI TİMUR BAYINDIR: Kazanan Türkiye olmuştur. Reel sektörün beklentilerinin de dikkate alınarak, siyasi tansiyonun düşmesini bekliyoruz.

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU: Millet bir defa daha demokrasiye sahip çıktı. Türkiye 2023 hedeflerine doğru yol alırken, hür iradesini ortaya koyan millet için seçimler hayırlı olsun. Ekonomiye ve yapısal reformlara odaklanmak gerekli.

SABANCI HOLDİNG BAŞKANI GÜLER SABANCI: Bu ülkenin hepimizin olduğu ve birlikte barış içinde yaşamamız gerektiği bilinciyle, seçim sürecinde yaşananları arkamızda bırakmalıyız.