Bugünkü
Takvim
  • Ekonomi
  • 27.03.2013 Gazete
ABONE OL

sona erecek

Ekmekte katkı devri sona erecek
, ile Fırıncılar Federasyonu'nca yapılacak çalışmayla ekmek yapımında katkı maddelerinin kullanımı yasaklanacak. Daha çabuk pişmesini ve geç bayatlamasını sağladığı için kullanılan katkı maddelerinin yasaklanmasıyla, ekmeğin daha lezzetli olması ve israfın azaltılması hedefleniyor. Bu çalışmayla, ekmekte artık asetik asit, potasyum asetat, sodyum asetat, kalsiyum asetat, laktik asit, askorbik asit, sodyum askorbat, kalsiyum askorbat, sodyum laktat, potasyum laktat ve kalsiyum laktat gibi katkı maddeleri yer almayacak.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.