Memurluktan atılıyor

TMSF'nin eski Başkan Yardımcısı Fethi Çalık'a bir şok daha geldi Kurum Çalık'ın memurluktan atılması için de girişimde bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2013 Güncelleme 22 Mart 2013, 00:00
Memurluktan atılıyor

İÇİNDEKİLER

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF), halen kurumda müşavir olarak çalışan Fon'un eski Başkan Yardımcıları'ndan Fethi Çalık'ı, özürsüz olarak 1 yılda toplam 20 gün göreve gelmeyenlere uygulanan devlet memurluğundan çıkarma cezası verilmesi için, Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti. İşadamı Celal Sadıkoğlu'nun aracılık ettiği yat satışlarında piyasa koşullarının üzerinde komisyon ödenmesi ve bu yolla kamunun zarara uğratılmasıyla ilgili soruşturmalar kapsamında yargılanan Fethi Çalık ile ilgili ilanda, TMSF personeli Çalık'ın savunması istendi.

ADRESİNDE BULUNAMADI

İlanda, ancak kuruma ve adli makamlara bildirdiği adresinde bulunamadığı gibi, adres kayıt sisteminde bulunan adresinin silinmesi sebebiyle kendisine tebligat yapılamadığı ve tebligata elverişli adresi tespit edilemediği vurgulandı. Bu sebeple, talep edilmesi halinde hakkındaki soruşturma evrağının bir nüshasının Fon ana hizmet binasında incelemeye hazır tutulacağı belirtildi.

HER YERDE ARANIYOR
Hakkında çok sayıda soruşturma ve dava bulunan Fethi Çalık, geçtiğimiz yıl Kasım ayında da bir davada 6 ay hapis cezası almıştı.