Barca'nın her golü internet kazandırıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2012 Güncelleme 01 Mart 2012, 00:00
Barca’nın her golü internet kazandırıyor

İÇİNDEKİLER

AVEA, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon'dan oluşan 4 büyüklerden sonra şimdi de Barselona futbol takımının modemini müşterilerine sunuyor. Mart ayının ikinci yarısında başlayacak yeni tarifeye göre Barcelona'nın attığı her gol bu modemi kullananlara 10 MB hediye internet kazandıracak.

VERGİLER YÜKSEK
AVEA CEO'su Erkan Akdemir, Barcelona'nın Türkiye'de 4 büyüklerden sonra en fazla taraftarı olan kulüp olduğunu belirtirken, "4 büyük takımın tarafları kendi takımlarının attığı her golde hediye 100 MB internet kazanacak. Ancak Barselona modemini kullananların gol başına alacağı hediye 10 MB. Çünkü Messi var Çok gol atıyorlar" dedi. Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde açıklama yapan Akdemir, yüksek vergilerin uygun fiyatlarla cihaz satılmasını engellediğini söyledi. Akdemir, "Bu engeller, teknolojinin yayılmasını zorlaştırıyor. Türk tüketicisi çok zengin değil ki, yabancılardan daha fazla para ödeyerek cihazları satın alıyor. Vergi indirimi pazarı büyütür" dedi.

YOZGAT'A ÇAĞRI
TAKVİM'in sorularını cevaplandıran Akdemir, yeni yatırımlarla ilgili bilgi verdi. 10 Mart'ta Yozgat'ta Sabancı ile bir çağrı merkezi açılışı yapacaklarını belirten Erkan Akdemir, Doğu'da da ikinci bir çağrı merkezini açmayı planladıklarını söyledi. Akdemir, Mart ayında Samsung Galaxy 7.7 inç tabletini satmaya başlayacaklarını da kaydetti.