Her telefona lokumlu internet

Türk Telekom ev ve işyeri telefonu olan abonelerine, ücretsiz modem ile günde 2 liraya internet sunuyor. 'Lokum Paketi' ile günlük ve saatlik internet alınabiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2012 Güncelleme 18 Ocak 2012, 01:38
Her telefona lokumlu internet

İÇİNDEKİLER

Türk Telekom yaklaşık 6.4 milyon sabit telefon abonesine şimdi de internet hizmeti sunuyor. Ev ve iş telefonu kullanıcısı olup internet hizmetinden faydalanmayan müşterilerini internetle tanıştırmayı hedefleyen Türk Telekom, abonelere sözleşme veya ek ücret zorunluluğu da getirmiyor. Türk Telekom müşterileri, Lokum hizmeti kapsamında ücretsiz internet bağlantısı ve modemin yanı sıra Lokum internet haber sitesinden ücretsiz faydalanabilecek, ihtiyaç duyduklarında saatlik ve günlük internet paketlerini satın alabilecek. Yeni paketin tanıtımında konuşan Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt, "Lokum adını verdiğimiz yeni hizmetimizle 6 yıl aradan sonra perakende internet pazarına kuvvetli bir giriş yapıyoruz" dedi.

ÜCRETSİZ HİZMET VERİLECEK
10 milyar liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini ifade eden Bozkurt, Türkiye'yi bir iletişim merkezi haline getirdiklerini belirtti. Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ise 6 yıl sonra perakende internet hizmeti vereceklerini kaydederek, "İnterneti kullanmamış kitleyi kazandırmak için, dijital uçurumu ortadan kaldırmak için bu hizmeti vermeyi planlıyoruz. Hizmeti kim kullanır diye araştırdığımızda küçük esnaf ve torunları için internet isteyen insanların, sürpriz fatura veya ön ücret ödemeden hizmeti alacağını düşündük" dedi. Demircan, paketin ismini de bir gün kahve içerken yanında gelen lokumdan esinlendiklerini anlattı.

SAATİ 1 GÜNLÜĞÜ 2 LİRA
Hizmetten faydalanmak isteyenlerin telefon hatları ücretsiz olarak internet bağlantısına hazır hale getiriliyor. Kullanıcılar herhangi bir taahhüt, sözleşme ya da ücret talep edilmeden internetten faydalanıyor. İhtiyaç duyduğunda internet hizmeti satın almak isteyenler 1 saatlik 1 TL ve günlük 2 TL fiyatla 1 Mbps hız ile internetten faydalanabiliyorlar.

110 BİN ADET ÖN TALEP TOPLANDI
Lokum Paketi için birsüre önce ön talep toplamaya başladıklarını belirten Türk Telekom Satış Başkanı Celalettin Dinçer, "Daha tanıtım başlamadan 110 bin ön talep topladık. Bu bir rekor. Cazip bilgisayar kampanyalarıyla da hizmeti destekleyeceğiz. Belli bir kuşak da bu sayede internet hizmetine kavuşabilir" diye konuştu.