Esnaf söz verdi

Ramazan alışverişinin kalbinin attığı Mısır Çarşısı'nda esnaf fiyatları açıklayıp söz verdi: Vatandaş baksın, bu fiyatları değiştirmeyeceğiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2011 Güncelleme 28 Temmuz 2011, 02:10
Esnaf söz verdi

İÇİNDEKİLER

İstanbullular'ın şarküteri alışverişinde vazgeçemediği Eminönü'nde, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle çeşit çeşit iftariyelikler tezgahlarda yerini aldı. Ramazan alışverişinin kalbinin attığı Mısır Çarşısı ve Eminönü esnafı, bu yıl için vatandaşa zam yapmama sözü verdi. Şu anda uyguladıkları fiyatları tek tek açıklayan esnaf, bu rakamların Ramazan sonuna kadar değişmeyeceğini açıkladı. "Fiyatlarımız geçen Ramazan'la aynı" diyen şarkütericiler, Ramazan ayına girildiğinde de fiyatların zamlanmayacağının garantisini verdi. Yaklaşan Ramazan nedeniyle şarküteri tezgahları önünde oluşan gözle görülür yoğunluk dikkati çekerken, şarkütericilerden Mehmet Orhan, alışverişlerin son 2 gündür yoğunlaştığını söyledi.

İFTAR PAZARI 1 MİLYAR $
TÜM Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, Ramazan'da işlerde düşüş beklemediklerini, tam tersine artış öngördüklerini söyledi. Ramazan'da İstanbul'da dışarda yemek yemenin 1 milyar dolarlık bir hacme ulaşacağını belirten Bingöl, restoranların fiyat artırmadığını ifade etti.