Pastırmanın kilosu 8-10 lira zamlandı

Et fiyatlarındaki artış pastırma ve sucuğa da yansıdı. Ünlü Kayseri pastırmasının kilosu 56, sucuğun kilosu ise 30 liraya ulaştı. Daha önce kilosu 48 liraya satılan birinci kalite olarak adlandırılan kuşgömü, tütünlük ve sırt pastırması 56 liraya, ikinci kalite olarak satılan antirkot, dilme, mehle, kenar ve şekerpare pastırmanın kilosu 40 liradan 48 liraya, sıra pastırması adı verilen 3. kalite kürek, bacak, omuz pastırmanın kilosu ise 30 liradan 40 liraya çıktı. Birinci kalite evlik sucuğun kilosu 24 liradan 30 liraya yükseldi. İşlenmiş et ürünleri olan salam, sosis ve kavurma da zamlandı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.