Kışlık kıyafetler çılgın fiyatlarla vitrine çıktı!

Outlet mağazalarda kışlıklar vitrine çıktı. Ünlü markalarda kışlık pantolonlar 4.90, montlar 39.50 TL gibi cazip fiyatlardan satılıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2009 Güncelleme 16 Ekim 2009, 01:06

İÇİNDEKİLER

Havaların soğumaya başladığı şu günlerde; kazak, bot ve mont gibi kışlık kıyafet ihtiyacını karşılamak isteyenler soluğu outlet alışveriş merkezlerinde alıyor. Yazlık giysilerde yaşanan yüksek indirim oranlarının yanı sıra outletlerde kışlıkların fiyatı da herkesi şaşırtıyor. Zira, birbirinden ünlü markaların bulunduğu outlet alışveriş merkezlerinde fiyatlar normal mağazalarının neredeyse yarısı... 4.90 TL'ye pantolon, 4.90 TL'ye tişört, 39.50 TL'ye mont bulabilmenin mümkün olduğu outlet alışveriş merkezlerini sizin için gezdik. Bu alışveriş merkezlerinde yalnızca ufak hatalı ya da sezon sonu ürünler satılmıyor. Birçoğunda yeni sezon ürünler de 'çılgın' denilebilecek fiyatlardan tüketiciye sunuluyor.

SEZON SONU KALKTI!

Firmalar, son yıllarda yeni sezonu indirimli fiyatlarla açarken, hesaplı alışveriş yapmak isteyen tüketiciler de, sezon sonunu bekleme zahmetinden kurtuluyor. Outlet alışveriş merkezlerinde Dufy, Collezione, Adidas, Puma gibi birbirinden ünlü markalarda yüzde 50'den yüzde 75'e varan oranlarda indirimler dikkat çekiyor.