İstanbul yeni bir alışveriş merkezine daha kavuşuyor

İçerisinde CarrefourSA, Media Markt ve Praktiker'in yanı sıra toplam 173 mağazanın olduğu 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi, bugün müşterileri ile buluşuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2009 Güncelleme 15 Ağustos 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un en yüksek metrekareli outlet AVM'si olduğu belirtilen Bağcılar'daki 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) bugün hizmete giriyor. Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, merkezde CarrefourSA, Media Markt ve Praktiker'in yanı sıra toplam 173 mağazanın olduğunu söyledi. "Biz burayı inşa etmeye başladıktan 6 ay sonra ekonomik kriz başladı. O noktada Carrefour- SA, Media Markt ve Praktiker bize destek oldu ve sıkıntımızı paylaştı. Bu 3 markanın yanımızda olması bize güç veriyor" diyen Akın, şunları kaydetti:

Rezidans yakında

Bu markaların buraya günlük getirecekleri insan sayısına baktığımızda CarrefourSA 10 bin, Media Markt 9 bin, Praktiker ise 4-5 bin kişi getireceklerini söylüyor, ancak biz daha fazla getirebileceklerini düşünüyoruz. Ayrıca, diğer mağazalarımızı da düşündüğümüzde yüksek bir müşteri girişi olacak. Çok yakın bir tarihte de 212 İstanbul Rezidans inşaatımızın temellerini atacağız.

Ağustos bereketli geçecek
212 İstanbul Power Outlet AVM'nin Yönetim Firması "AVM mfi Partners" Genel Müdürü Aydın Yurdum (üstte solda), Ramazan'ın Ağustos ayına denk gelmesi ve havaların sıcak olmasının AVM'lere gelenleri artırdığını kaydederek, şöyle konuştu: "Biz de bunu düşünerek merkezi Eylül yerine şimdi açıyoruz. Bu yıl, geçen yıllara göre daha bereketli bir Ağustos geçecek."