Harvey nichols parasıyla Hakkasan'ı büyütecek

Harvey Nichols markasını Türkiye'ye getiren, sonra da satan Burç Çemiloğlu, Ortaköy'e Hakkasan açacak Londra'nın ünlü restoranı Hakkasan'ın İstanbul'daki 2'nci şubesi, Radison Otel'in terasına konumlanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2009 Güncelleme 04 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü bir çok markayı Türkiye'ye getiren Unitim Holding'in patronu Burç Çemiloğlu, Hakkasan'ın İstanbul'daki 2'nci şubesini Ortaköy'de açacak. Londra'daki ünlü Çin Restoranı Hakkasan'ın İstanbul'daki ilk restoranını, Mart'ta Kanyon'da açan Çemiloğlu, 2'nci restoran için kolları sıvadı.

LOKOMOTİF TOMMY

Ortaköy'deki Radison Sas Oteli'nin terasına Hakkasan açmayı planladığını söyleyen Çemiloğlu, "Burası Hakkasan için ideal. Şu an çalışmalarımız sürüyor" dedi. Çemiloğlu, hayranı olduğu, pek çok kez en iyi restoran ödülünü alan Londra'daki Hakkasan'ı İstanbul'da açmak için, 12 milyon dolar yatırım yapmıştı. Dünyaca ünlü marka Harvey Nichols'ını da Türkiye'ye getiren ve sonrasında Demet Sabancı'ya satan Çemiloğlu, tekstilde ise ilk göz ağrısı Tommy Hilfiger ve Bebe markalarına ağırlık vereceklerini belirtti. Çemiloğlu, lokomotif markaları Tommy'nin yeni atılımlarla tüketicinin karşısına çıkacağını kaydetti.

2 MARKADAN ÇIKIYOR

Ayrıca bünyelerindeki Bally ve Catherine Malandrino markalarından da çıkacaklarını ifade eden Çemiloğlu, önümüzdeki bir yıl yeni projeler hayata geçirmeyeceğini söyledi. Çemiloğlu, şunları kaydetti: "1 yıl ara vereceğim. Yeni proje yapmayacağım ve dinleneceğim. Zaten sektör böyle bir durumdayken, yeni bir marka ile bir çıkış yapmaya gerek yok."