Turizm ve Otel İşletmeciliği taban puanları 2021! Turizm ve Otel İşletmeciliği tavan puanı, başarı sıralaması, kontenjan…

Binlerce kişi tarafından yoğun bir şekilde araştırılan Turizm ve Otel İşletmeciliği taban puanları 2021 haberimizde yer alıyor. ÖSYM bugün merakla ve heyecanla beklenen YKS sonuçlarını açıkladı ve tercihlerin başlayacağı tarihi duyurdu. Bu gelişme üzerine en çok tercih edilen mesleklerden biri olan Turizm ve Otel İşletmeciliği hakkındaki bilgiler de araştırma konusu oldu. Turizm ve Otel İşletmeciliği tavan puanı, başarı sıralamaları, kontenjanlar ile ilgili bilgileri içeriğimizden inceleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2021, 10:20 Güncelleme 28 Temmuz 2021, 10:20
Turizm ve Otel İşletmeciliği taban puanları 2021! Turizm ve Otel İşletmeciliği tavan puanı, başarı sıralaması, kontenjan…

İÇİNDEKİLER

Turizm ve Otel İşletmeciliği taban puanları 2021! Turizm ve Otel İşletmeciliği tavan puanı, başarı sıralamaları, kontenjanlar sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. 26-27 Haziran'da 3 oturumla gerçekleşen YKS sınavının sonuçları bugün belli oldu ve tercihler için de tarih verildi. Aynı zamanda ÖSYM 2-4 yıllık üniversite taban-tavan puanları ve kontenjanları yayımlandı. Bu gelişme üzerine binlerce kişi Turizm ve Otel İşletmeciliği taban puanları hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte detaylar…

YKS 2 VE 4 YILLIK BÖLÜMLER TABAN TAVAN PUANLARI LİSTESİ! TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ...

2020 YKS 2 ve yıllık taban puanlar ve kontenjanlar listesine haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz..

YKS TABAN VE TAVAN PUANLARI 2021

ÖSYM tarafından YKS tercih kılavuzu yayınlanlandı. 2021 ÖSYM YKS 2-4 yıllık sıralamaları, kontenjanları, puanları için aşağıdaki linke tıklayın.

2021 YKS TÜM BÖLÜMLER TABAN TAVAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YKS SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 26-27 Haziran'da gerçekleştirdikleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

2021-YKS tercihlerinin 5-13 Ağustos tarihleri arasında alınacağını belirten Aygün, "Adaylarımızın tercihler başlamadan önce daha sağlıklı bir değerlendirme yapmalarına imkan vermek amacıyla 2021-YKS değerlendirme işlemlerini hızlandırarak sınav sonuçlarını ilan edilen tarihten daha erken açıkladık. Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilerim." değerlendirmesinde bulundu.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

YKS TERCİH DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tercih süresi, 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasındadır. Tercih bildirim işleminizi tamamladıktan sonra "Tercih Süresi" içerisinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercihlerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Tercih işleminizi tamamladıktan sonra "Tercih Süresi" içerisinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercih bilgilerinizi mutlaka kontrol ediniz ve yazıcıdan tercih listenizin bir dökümünü edinerek saklayınız.

YÖK ATLAS TERCİH ROBOT İMKANI

YÖK Atlas, Yükseköğretim Kurumları'nın (YÖK) özellikle tercih sürecinde üniversite adaylarına doğru tercih yapmaları için destek olacak bir program olarak tasarlandı. YÖK Atlas, lisans tercih sihirbazında son 4 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre arama yapma imkanı sunuluyor.

Ön lisans tercih sihirbazında ise son 2 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre arama yapma imkanı sunuyor. Net Sihirbazı, üniversite adaylarının en çok merak ettikleri konulardan biri, hedefledikleri bölüme girebilmek için hangi testte kaç net yapmaları gerektiğidir. YKS Net Sihirbazı ile bu sorular en güvenilir şekilde yanıt buluyor.