TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Türk Eğitim Vakfı burs ücreti ne kadar, kaç TL yatacak? Sonuçlara nereden bakılır?

Türk Eğitim Vakfı (TEV), her yıl binlerce öğrenciye maddi destek sağlayarak eğitimlerine katkıda bulunan önemli bir kuruluştur. TEV bursları, devlet üniversitelerinde eğitim gören, ekonomik durumu yetersiz ancak akademik başarıları ön plana çıkan öğrencilere verilmektedir. Başvuruların değerlendirilmesi sürecinin ardından öğrencilere sunulan bu burslar, eğitim hayatlarını finanse etmelerine yardımcı olmaktadır. İşte sonuçlara dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2023, 06:04 Güncelleme 11 Ekim 2023, 06:04
TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Türk Eğitim Vakfı burs ücreti ne kadar, kaç TL yatacak? Sonuçlara nereden bakılır?

İÇİNDEKİLER

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 2023-2024 eğitim yılında üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak amacıyla burs başvurularını kabul etti. Binlerce öğrencinin bu fırsattan yararlanmak için başvuruda bulunduğu bu süreç, öğrencilerin eğitimlerine daha kolay erişim sağlamalarına yardımcı oluyor.

2023 TEV BURS BAŞVURULARI

TEV bu yıl üniversite bursu için başvurularını, 4 Eylül 2023-24 Eylül 2023 tarihleri arasında aldı.



Yüksek lisans ve doktora bursu için ise 11 Eylül 2023 tarihinde başlayan süreç 15 Ekim 2023 günü sona erecek.

TEV BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Eylül ayında başvurular alınır, Ekim ayı boyunca mülakatlar yapılır.

Kasım ve aralık ayları boyunca değerlendirmeler devam eder. Süreci tamamlanan öğrencilere SMS veya e-posta ile ya da adaylar için oluşturulan platformdan bildirim yapılmaktadır.



Türk Eğitim Vakfı henüz 2023-2024 eğitim öğretim yılında alınan burs başvuru sonuçlarını açıklamadı.

Bu kapsamda gelişmeler oldukça haberimizde yer vereceğiz.