NUN Okulları Genç Liderlerini Arıyor!

Yetiştirdiği öğrencilerin akademik başarılarının yanında, “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen ve Türkiye’de anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde kesintisiz IB eğitimi veren nadir kurumlardan biri olan NUN Okulları, nitelikli nesiller yetiştirme heyecanına sahip genç lider adayları içi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri ve yöneticilik yetkinliklerini kazanacakları Genç Liderler Programı’nı başlatıyor.

Giriş Tarihi 13 Aralık 2022, 12:23 Güncelleme 13 Aralık 2022, 15:36
NUN Okulları Genç Liderlerini Arıyor!

İÇİNDEKİLER

NUN Okulları, bu yıl ilki yapılacak olan Genç Liderler Programı ile genç ve deneyimli adaylara okul yöneticiliğinde liderliğin temel prensiplerine odaklanarak, yöneticilik yetkinliklerini kazandırmayı amaçlıyor. 5 yıllık öğretmenlik tecrübesine ve ekip ruhuna sahip, 1982 ve sonrası doğumlu adayların başvurabileceği programda, seçilen adaylar alanında uzman kişilerden birebir eğitim alacaklar.

Genç Liderler Programı'na katılmak isteyen adayların programa yönelik olarak hazırlanmış tüm değerlendirme aşamalarını başarıyla geçmesi bekleniyor. Programa seçilen adaylar, alacakları beş günlük interaktif ve kapsamlı eğitimle, liderlik vizyonu ve anlayışını kişisel ve profesyonel iş yaşamlarına katarak kariyerlerine önemli bir katkı sağlamış olacaklar. Ayrıca seçilen adaylar, bu eğitim sonrasında NUN Okulları çatısı altında liderlik pozisyonlarında görev alabilecekler.

Son başvuru tarihi 25 Aralık 2022 olan Genç Liderler Programı hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için nunokullari.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

NUN Okulları Kurucu Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Nida ÜYE şunları söyledi;
"Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sanata ve bilime olan ilgi ve meraklarının nitelikli olarak artması için büyük bir gayret içerisindeyiz. Elbette ki bu gayrette öğretmenlerimizin azim ve kararlılığı büyük bir paya sahip. Ayrıca, NUN Okulları çatısı altındaki her ferdin, öğretmenlerimiz gibi kendisini eğitim ve öğretime adamış, "iyi insan" yetiştirme gayreti içerisinde olan insanlar olduğunu da vurgulamak gerek.

Öğrencilerimizin ve bir anlamda ülkemizin geleceğinin inşasında, sadece öğretmenlerimizin değil aynı zamanda idarecilerimiz ve çalışanlarımızın da kurumumuzla aynı değer ve misyona sahip olmasına özen gösteriyoruz. Bu amaçla bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz Genç Liderler Programımızın iyi nesiller yetiştirmede pay sahibi olmak isteyen, fayda ve değer odaklı lider adaylarıyla bizleri buluşturacağına ve hep birlikte güzel işler ortaya koyacağımıza inancımız tam. Öğrencilerimizin başarıya ulaşmasındaki emeğe ortak olmak isteyen lider adaylarıyla Genç Liderler Programı bünyesinde tanışmak için oldukça heyecanlıyız."

DİJİTAL OKULLAR PROGRAMLARI DA DEVAM EDİYOR
Farklı programları deneyimleme fırsatı sunan, birbirinden çeşitli alanları tanıma şansı sağlayan, yurt içi ve yurt dışından başarılı ve uzman eğitimcilerin rehberliğinde gerçekleşecek olan NUN Dijital Okullar programları devam ediyor.

Katılımcılar, birbirinden farklı branşı içeren dersler ile beceri ve gelişim alanlarını keşfediyor, akademik ve sosyal hayatlarında farkındalık kazanıyor, kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlıyor.

Üniversite tercihi yapacak öğrenciler ise lisans dersleri ile tanışma, geleceğe dair kararlarını daha iyi şekillendirme ve yükseköğrenim tercihini daha bilinçli yapma şansını elde ediyor.

Programların okul zamanı akşam saatlerinde gerçekleşmesi planlanıyor. Programlar ile ilgili bazı bilgiler paylaşıldı;

Program dili İngilizce ise katılımcı dil yeterliliği şartlarını (upper-intermediate/advanced) sağlamalıdır.
Programlar, Zoom'da gerçekleşecek olup kayıt alınacaktır.
Katılımcılarımız, aşağıdaki koşulları tamamlamak şartı ile katılım sağladığı her bir eğitim modülünden e-sertifika almaya hak kazanacaktır.
Katılımcı, yayına isim-soy ismi ile giriş yapmalıdır.
Katılımcı, program boyunca yayında bulunmalı ve kamerasını açık tutmalıdır. Kameranın açık olmadığı durumlarda, Çocuk Koruma Politikamız kapsamında NUN Okulları katılımcıyı programdan çıkarma hakkına sahiptir.
Katılımcı, yayın kurallarına uymalıdır.
Katılımcılar, nunkamplari.com sitesi üzerinden arzu ettikleri modülleri 200₺ karşılığında satın alabilecektir.

Tüm program ve dersler hakkında detaylı bilgiye web sitesinden ulaşabilir. Ayrıca nun.kamplari@nunokullari.com ya da arge@nunokullari.com e-posta adreslerinden iletişime geçilebilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN