Bartın, Edirne, Tekirdağ'da bugün okullar tatil mi? 20 Kasım 2023 Kar tatili olan il ve ilçeler listesi! MEB- Valilik son dakika açıklamalar

Zonguldak'ta okulların 1 gün tatil edilmesinin ardından Bartın, Edirne, Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. Meteoroloji ve AFAD'ın son dakika uyarıları sonrası Valiliklerden peş peşe 'kar tatili' duyuruları gelmeye başladı. Peki Bartın, Edirne, Tekirdağ'da bugün okullar tatil mi? İşte 20 Kasım 2023 Kar tatili olan il ve ilçeler listesi! MEB- Valilik son dakika açıklamalar...

Giriş Tarihi 20 Kasım 2023, 06:25 Güncelleme 20 Kasım 2023, 12:05
Bartın, Edirne, Tekirdağ’da bugün okullar tatil mi? 20 Kasım 2023 Kar tatili olan il ve ilçeler listesi! MEB- Valilik son dakika açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Bartın, Edirne, Tekirdağ'da bugün okullar tatil mi? sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. İşte 20 Kasım 2023 Kar tatili olan il ve ilçeler listesi! MEB- Valilik son dakika açıklamalar...

20 KASIM 2023 PAZARTESİ TATİL OLAN İL VE İLÇELER LİSTESİ!

DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde okullar 1 gün tatil edildi.

BOLU'DA OKULLAR TATİL

Bolu'da 20 Kasım Pazartesi eğitime 1 gün ara verildi.

KARABÜK'TE EĞİTİME 1 GÜN ARA

Karabük'ün Eflani ve Eskipazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü taşımalı eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi.

DÜZCE AKÇAKOCA'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Düzce'nin Akçakoca ve Yığılca ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle okullar 20 Kasım Pazartesi günü tatil edildi. Akçakoca Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "Akçakoca ilçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

ŞİLE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul Valiliği Şile'de ilk-orta dereceli okullara bir gün ara verildiğini duyurdu. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, ''İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi'ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır.'' denildi.

SAKARYA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ise olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime Hendek Kaymakamlığınca 1 gün ara verildiği kaydedildi.

AMASRA

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; "İlçemiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.