Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları NEDEN AÇIKLANMADI? MEB sonuç sorgulama ekranı

Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) eğitimlerine devam eden binlerce öğrenci, 1. dönem sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayım yapıyor. Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen AÖL 1. dönem sınavlarına katılan öğrenciler, şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor. 2. dönem sınavlarının yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler, 1. dönem sınav sonuçları hakkında bilgi almak için araştırmalarını yoğunlaştırdı. Herkesin merak ettiği soru ise "Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" şeklinde öne çıkıyor.

Giriş Tarihi 10 Ocak 2024, 09:40 Güncelleme 10 Ocak 2024, 09:40
Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları NEDEN AÇIKLANMADI? MEB sonuç sorgulama ekranı

İÇİNDEKİLER

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden sorgulanabiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Aralık ayından düzenlenen AÖL sınavlarının sonuçları için bekleyiş sürüyor. Sınava katılan AÖL öğrencileri sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları neden açıklanmadı? İşte MEB AÖL sınav sonuç sorgulama ekranı.

AÖL 1. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL 1. dönem sınav sonuçları 24 Ocak 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarına T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden ulaşabilecek.

AÖL SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI MEB

AÖL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

Milli Eğitim Bakanlığı 23-24 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen açık lise 1. dönem sınavları cevap anahtarını açıkladı.

1. oturum soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız

2. oturum soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız

3. oturum soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız

AÇIK LİSE KAYITLARI NE ZAMAN?

AÖL 2. dönem ilk kayıtlar 4-22 Ocak tarihleri arasında tamamlanacak.

Açık öğretim lise kayıt yenileme işlemleri de 4 Ocak'ta başlayıp 5 Şubat mesai bitiminde sona erecek.

İLK KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ