2023 AÖF TCKN İLE YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI - AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri, yaz okulu dönemi sınav sonuçlarını öğrenmek için sorgulama ekranını sıkça ziyaret ediyor. AÖF yaz okulu dersleri, 10 Temmuz - 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşti ve sınavlarını tamamlayan öğrenciler, heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. AÖF öğrencilerinin akademik yolculuğunda yaz okulu, yoğun bir dönemi kapsar. Bu dönemde öğrenciler, aldıkları dersleri başarıyla tamamlamak ve sınavlarını geçmek için büyük bir özveriyle çalışırlar. Sınavların tamamlanmasının ardından, öğrenciler sınav sonuçlarını öğrenmek için AÖF resmi sorgulama ekranını takip etmeye başlarlar.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 09:05 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 09:05
2023 AÖF TCKN İLE YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI - AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

AÖF yaz okulu sınav sonuçlarına nasıl bakılır? Öğrenciler sonuçları öğrenmek için AÖF'ün resmi internet sitesini ziyaret ederek, sorgulama ekranını kullanabilirler. Sorgulama ekranında öğrenci numarası ve şifre bilgileriyle giriş yaparak, sınav sonuçlarını öğrenebilirler. Bu süreç, öğrencilere sonuçları hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşma imkanı sağlar.

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Açıköğretim Fakültesi'nden yaz okulu sınav sonuçları ile ilgili bir açıklama geldiğinde haberimizde gelişmelere yer verilecektir.

Öte yandan bahar ve güz döneminde yapılan vize-final sınavı sonuçları 2 hafta içerisinde erişime açılıyor. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının da Eylül ayında erişime açılması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları, Anadolum eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişme açılacak. Anadolu Mobil uygulaması ve https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifreleri ile oturum açarak AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulanabilecek.

Sonuç ekranında adayların doğru-yanlış cevap sayıları ve sınavdan elde ettikleri puanlar yer alacak.

AÖF YAZ OKULU SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLECEK?

AÖF yaz okulu sınavları 100 tam puan üzerinden değerlendirilir. Yaz okulu sınav sonuçlarının yıl sonu ortalamaya etkisi %100'dür. Örneğin adaylar yaz okulunda sorumlu olduğu herhangi bir dersten sınav notu olarak 70 aldığında, yıl sonu başarı puanı da 70 olacak.

AÖF sınav değerlendirmesi yapılırken 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan karara göre Açıköğretim Fakültesi'nde ders geçme notu alt sınırı 35 olacak.

AÖF YAZ OKULU SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir.