Cinsel taciz davasında Trump'a 5 milyon dolar ceza!

ABD'nin seçilen başkanı Donald Trump'a yönelik E. Jean Carroll'ın cinsel saldırı ve hakaret davasında, jüri tarafından verilen 5 milyon dolarlık tazminat kararı, ABD Temyiz Mahkemesi tarafından onaylandı. Mahkeme ayrıca, davanın yeniden görülmesi talebini de reddetti.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Cinsel taciz davasında Trump'a 5 milyon dolar ceza!

ABD'nin seçilmiş başkan Donald Trump'ın E. Jean Carroll adlı kadına cinsel saldırı ve hakaret davasında jürinin verdiği 5 milyon dolarlık tazminat kararını onaylayan ABD Temyiz Mahkemesi davanın yeniden görülmesi talebini de reddetti.

Magazin dergisi yazarı 81 yaşındaki E. Jean Carroll, Trump'ın 1996 ilkbaharında New York'taki Bergdorf Goodman adlı mağazanın giyinme odasında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu açıklamış, Trump ise iddiaları reddetmişti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler