Balayında ölüm

Güney Kıbrıslı genç iş adamı Panayiotis Vryonides balayı için gittiği St. Maarten Adası'nda kalp krizi geçirdi. Hava ambulansıyla hastaneye kaldırılmak istenen adam, uçağın düşmesiyle hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2012 Güncelleme 08 Mayıs 2012, 03:09
Balayında ölüm

İÇİNDEKİLER

Panayiotis Vryonides, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yaşayan başarılı bir iş adamıydı. 29 yaşındaki Vryonides geçen hafta 25 yaşındaki Andromache ile hayatını birleştirdi. Çift, balayını geçirmek üzere Karayiplere gitti. Bir gemi turuna katılan balayı çifti St. Maarten adasına geçti. Burada 29 yaşındaki Panayiotis rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren genç adama gemide acil müdahale yapılırken daha donanımlı bir hastanenin bulunduğu Martinik Adaları'na transferi istendi. Bu arada çiftin bulunduğu gemi, St. Maarten adasının Hollanda kesimindeydi ama hava şartlarından dolayı Rum genci taşıyan uçak buradan kalkış yapamadı.

KİMSE KURTULAMADI
Bu nedenle adanın Fransız bölümüne gidildi. Denizin yanı başında bulunan havalimanıyla ünlü olan adadan küçük bir uçak, içinde pilot, bir doktor, bir hemşire ve Panayiotis Vryonides ile havalandı. Ama görgü tanıklarının anlattıklarına göre uçak yükselemedi. Bir süre denize çok yakın bir yükseklikte giden uçak ardından suya çakıldı. Edinilen bilgiye göre uçaktan kimse kurtarılamadı. Olayı Martinik ve St Maarten adasının Fransız kesimindeki yetkililerle beraber Washington'da bulunun Güney Kıbrıs Rum Kesimi Elçisi de doğruladı. Olaydan sonra yetkililerin ve aile yakınlarının talihsiz gelin Andromache'yi teselli etmek ve 29 yaşındaki iş adamının cesedi almak için adaya gittiği öğrenildi.