Baba teklif

Hong Kong'un en zengin adamı Cecil Chao, kızı ile evlenen kişiye 65 milyon dolar verecek. Birçok Türk de, damat olmak için sırada

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2012 Güncelleme 27 Eylül 2012, 21:01
Baba teklif

İÇİNDEKİLER

Dünya, Hong Kong'lu işadamı Cecil Chao'nun ilginç çıkışına odaklandı... 6 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 400 adamı listesinde bulunan Cecil Chao, "Manchester Üniversitesi mezunu kızım 33 yaşındaki Gigi, maalesef hem cinslerinden hoşlanıyor. Bunu engellemek istiyorum. Kendine güvenen yakışıklı ve kültürlü biri tercihim olmakla birlikte, teklifim herkes için geçerli. Kızımı evlenmeye ikna edebilecek gence, nakit 65 milyon dolar vereceğim" dedi. İşte bu açıklamanın ardından Gigi Chao'nun facebook ve twitter adresine binlerce mesaj gittiği açıklandı. 5 kıtadan giden mesajlardan bazıları şöyle: Hakan Yıldırım: Gigi, sadece 5 dakikanı istiyorum. Sonra gelinlik almaya gideceğiz. Çok iddialıyım.

BEKLE BENİ GELİYORUM
Suat Koçak: Hayatımın aşkı Gigi, bekle beni. Gigi ile evlenip, 60 milyon doları ona bağışlayacağım. Halit Ovalı: 65 milyon dolar için her şeye değer. Hong Konglular hep ilgilmi çekmişti. Yılmaz Tekinci: Gigi'ye ilk görüşte aşık oldum. 2 Ekim'de Hong Kong'da olacağım. Kevin Richard: Gigi Chao... Uzun yıllardır aradığımı buldum. Benimle evlenirsen, mutlu olursun. Sergey Kribe: Mutlu bir aile olmak için yazıyorum. Gigi, hafta sonu Hong Kong'dayım. Adresini aldım, yakında görüşürüz. Andy Alston: Seninle partide tanışmıştık. Bana verdiğin yemek sözünü artık tutmanı istiyorum? Mike Acton: Müstakbel babamın bu teklifi beni mutlu etti. Artık evlilik zamanım geldi.

TÜRKLER YOLA ÇIKTI
Gigi Chao ile evlenmek ve karşılığında da nakit 65 milyon doları almak isteyen birçok Türk genci, Hong Kong'a gideceğini Twitter ve Facebook'tan açıkladı.

GİGİ'YE ULAŞIN
Pilot diploması da olan Gigi Chao'ya ulaşmak isteyenler için iletişim bilgileri de açıklandı. Gigi'nin Hong Kong'daki adresi ve şirket telefonu şöyle:

ADRES: 33/F, Cheuk Nang Plaza, 250 Hennessy Road, Wanchai , Hong Kong
TELEFON: +852-2-5217728
FACEBOOK: https://www.facebook. com/zchao