Aşk yok iş var

Ünlü Rus raket Maria Sharapova, antrenörü Kindlmann ile ilginç bir sözleşmeye imza attı. Kendisine kur yapmamasını ve aşk teklifinde bulunması şartını onayladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2013 Güncelleme 08 Mayıs 2013, 21:27
Aşk yok iş var

İÇİNDEKİLER

Ünlü Rus raket Maria Sharapova Slovenyalı basketbolcu nişanlısı Sasha Vujacic'ten ayrıldıktan sonra, erkeklere karşı önlem almaya başladı. Yüzlerce zengin kişiden arkadaşlık teklifi alan Shrapova, "Bir süre kendisini aşka kapattığını" söyledi. Ünlü raket, bir süre önce eski Alman tennisci, tenis antrenörü Dieter Kindlmann'la çalışmaya başladı. Ancak aralarında yapılan iş sözleşmesine, çok ilginç bir madde ekledi.

KUR YAPMA
Sharapova sözleşmeye, "Bana asla kur yapamazsın. Aşk teklifinde bulunamazsın. Sadece işini yapmalısın" diye yazdı. Ünlü raketle yaklaşık 3 aydır çalışan Alman antrenör de bu kurallara uymaya söz verdi. Böyle bir sözleşmenin doğru olduğunu arkadaşı Bulgar Grigor Dimitrov'a anlatan Kindlmann şöyle dedi: "Böyle bir sözleşme yapıldı. Benim zaten görevim, onu çalıştırmak ve maçlara hazırlamak. Duygusal ilişki olması mümkün değil." Sharapova'nın basketbolcu sevgilisinden ayrıldıktan sonra Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov'la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak ünlü raket, bu iddiayı kabul etmemişti.