İran’dan animasyonlu tehdit! Yapay zeka hazırladı: İsrail’in yerle bir edildiğini iddia etti

İran’ın terör devleti İsrail’e dün 300’den fazla İHA ve füze ile düzenlediği saldırı İsrail füzelerin yüzde 99’unun etkisiz hale geldiğini bildirse de bölgede yeni bir krizin fitilini ateşledi. Öte yandan Devrim Muhafızları Ordusu tarafından paylaşıma sokulduğu iddia edilen, yapay zeka ile hazırlanan ve İsrail’in İHA’larla yerle bir edildiğini gösteren görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2024, 15:42 Güncelleme 14 Nisan 2024, 17:52
İran’dan animasyonlu tehdit! Yapay zeka hazırladı: İsrail’in yerle bir edildiğini iddia etti

İÇİNDEKİLER

Şam'daki büyükelçilik saldırısının ardından İsrail'e misilleme operasyonu düzenleyen İran, terör devletine yüzlerce insansız hava aracı ve füze ile saldırdı.

İRAN'DAN YAPAY ZEKALI SALDIRI

Tel Aviv, İran tarafından gönderilen İHA ve füzelerin yüzde doksan dokuzunun engellendiğini duyururken füzelerden İran'ın yapay zeka ile hazırladığı saldırı görselleri de gündem oldu.

SİMÜLASYONLA YERLE BİR ETTİLER

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından dolaşıma sokulduğu iddia edilen görsellerde terör devleti İsrail'e yönelik büyük bir saldırı resmedildi.

İran' ait insansız hava araçlarının İsrail'e saldırdığı görülen görselde çok sayıda binanın yerle bir olduğu anlar resmedildi.

İRAN'DAN GERİ VİTES

İran'ın İHA'lı ve füzeli saldırısının ardından terör devleti İsrail, "savaşı İran'ın başlattığını fakat İsrail'in bitireceğini" söylerken İran'dan ise geri vites geldi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, İsrail'e karşı misilleme operasyonunun sona erdiğini, İran'ın saldırıya uğramadığı takdirde yeni bir harekata girişmeyeceğini söyledi.