Terör devleti İsrail Mescid-i Aksa’yı yıkıp tapınak yapacak! Siyonist ritüel için beş kızıl inek getirmişlerdi: ABD basını da ilan etti

Terör devleti İsrail’in Kudüs’te “üçüncü tapınak” inşa etmek için Teksas’tan getirdiği beş kızıl inek ABD basınında da gündem oldu. Mescid-i Aksa’yı yıkıp yerine tapınak inşa etmek için hazırlığa geçen soykırımcı İsrail’in katil Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun kızıl inek ile fotoğrafı dikkat çekti. Peki, “üçüncü tapınak” ne? Soykırımcı İsrail sözde kızıl inek kehaneti ile ne planlıyor? İşte, detaylar…

Giriş Tarihi 10 Nisan 2024, 16:37 Güncelleme 10 Nisan 2024, 16:42
Terör devleti İsrail Mescid-i Aksa’yı yıkıp tapınak yapacak! Siyonist ritüel için beş kızıl inek getirmişlerdi: ABD basını da ilan etti

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail'in beş kızıl inek kehaneti ile hayata geçirmeye çalıştığı "üçüncü tapınak" hazırlığı ABD basınında da ses getirmeye devam ediyor. Batı basını Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine "üçüncü tapınağı" inşa etmeye hazırlanan terör devletinin Teksas'tan getirdiği beş kızıl inek ile ilgili sözde kehanetini pompalıyor.

MESCİD-İ AKSA'YI YIKIP TAPINAK İNŞA EDECEKLER

ABD gazetesi Newsweek, 'Kutsal savaş: Kızıl inekler, Gazze ve dünyanın sonu" başlıklı haberde soykırım ordusundaki oğlu ölen İsrailli bir kadın ile görüştü ve kadının "Yürüttüğümüz Tapınak Tepesi için bir savaş" ifadelerini aktardı.

Terör devleti İsrail Gazze'de soykırıma devam ederken işgal altındaki Batı Şeria'da ise İsrailli yerleşimciler "üçüncü tapınak" için hazırlık yapıyor. Teksas'tan beş kızıl ineği Batı Şeria'ya getiren İsrailli yerleşimciler, Mesih'in geleceğine inandıkları ritüel ile dünyanın sonunun geldiğini müjdelemeye çalışıyor.

Tapınak Enstitüsü'nün sattığı karpostallar

BATI ŞERİA'DA BEŞ KIRMIZI İNEK

İşgal altındaki Batı Şeria'da bir tepenin zirvesinde beş Kırmızı Angus ineği saman yerken etrafındaki bir grup İsrailli ise beklenti ile onları izliyor.

SÖZDE DÜNYANIN SONUNU MÜJDELİYORLAR

Yahudi geleneğine göre Kudüs'te Üçüncü Tapınak'ın inşa edilmesini sağlayacak "arınma ayini" için kusursuz bir kızıl düve ineğinin küllerine ihtiyaç duyuluyor. Yani, beş kızıl ineği Teksas'tan Batı Şeria'ya getirip besleyen Yahudi yerleşimciler dünyanın sonunu "müjdelemeye" çalışıyor.

Radikal Yahudi gruplara göre bu tapınağın Kudüs'ün Eski Şehri'nde Tapınak Tepesi olarak bilinen ve bugün El Aksa Camii ile Kubbet-üs Sahra'nın bulunduğu yükseltilmiş platoda inşa edilmesi gerekiyor. Radikal yerleşimci Yahudiler bunun, Mesih'in gelişini müjdeleyeceğine inanıyor.

YASADIŞI YERLEŞİMCİLER KUSURSUZ İNEK ARIYOR

Middle East Eye yazarı Daniel Hilton, Batı Şeria'daki Nablus'ta geçtiğimiz çarşamba günü onlarca İsrailli'nin yasadışı yerleşim yeri Shilo'da ineklerin dini önemi hakkında tartışmak üzere bir konferansta bir araya geldiğini belirtti. Konferansı düzenleyen Kudüs merkezli Tapınak Enstitüsü'nün başını çektiği Üçüncü Tapınak topluluğunun üyeleri yıllardır Tevrat'ta arınma için kullanılanların tanımına uyan bir kırmızı inek arıyordu. Kusursuz bir inekte tek bir leke, tek bir beyaz ya da siyah kıl bulunmuyor ve bunlar asla boyunduruk altında çalıştırılamıyor.

Romalıların Tapınak Dağı'nın tepesinde yer aldığına inanılan İkinci Yahudi Tapınağı'nın Milattan Sonra 70 yılında yıkılmasından bu yana yani yaklaşık 2000 yıldır mükemmel kırmızı inek görülmediği belirtiliyor. Bu nedenle bazı Yahudi aktivistler, Üçüncü Tapınağın inşasının İsa'nın gelişini ve Armageddon'u tetikleyeceğine inanan ABD'li Evanjelik Hristiyanlarla birlikte kendi ineklerini yetiştirmeye karar verdiler.

TEKSAS'TAN BATI ŞERİA'YA İNEK TRANSFERİ

2022'de dünyanın sonunu getirmek için uğraşan Yahudi yerleşimciler, "gelecek vadeden" beş ineği Teksas'taki bir çiftlikten İsrail'e getirdi.

Üçüncü Tapınak grubunda yer alan Yahudi yerleşimciler, Middle East Eye'a kırmızı ineklerin kesileceği ve İsa'nın gelişini müjdeleyen günü dört gözle beklediklerini söyledi.

YAHUDİLER KIYAMET SAVAŞINA HAZIRLANIYOR

Terör devleti İsrail 1967'de Doğu Kudüs'ü işgal ettiğinden bu yana hükümet Yahudilerin Mescid-i Aksa'nın avlusunda ibadetini kısıtlıyor. Kudüs Hahambaşılığı da 1921'den bu yana El Aksa'ya girişleri yasaklarken Yahudilerin "ritüel olarak temiz" olmadıkça buraya girmelerini yasaklıyor. Söz konusu temizlik ise kırmızı inek külü olmadan mümkün olmuyor.

SOYKIRIM İÇİN BAHANE ARIYORLAR

Yahudiler kızıl inekleri kurban ederken bölgenin arınacağına inanıyor ve Üçüncü Tapınak için harekete geçmeye hazırlanıyor. Peki, Yahudilerin Üçüncü Tapınak hazırlıkları bir kıyamet savaşını mı işaret ediyor?Terör devleti İsrail Gazze'de aylardır soykırım suçu işlerken bir yandan da kıyamet savaşını "müjdelemeye" çalışıyor. Katil Başbakan Benjamin Netanyahu, 7 Ekim'de başlayan çatışmalardan önce Mescid-i Aksa'da Üçüncü Tapınak'ın inşa edilmesi için büyük çaba sarf ettiklerini söylüyordu.

Terör devleti İsrail'in Kanal 12 televizyonu Ağustos 2023'te Yahudi Tapınağı'nın inşası için Mescid-i Aksa Zeytindağı'nda kızıl kurbanların yakılmasına yönelik hazırlıklar yapıldığını duyurmuştu.