Katil Netanyahu’nun karısı Sara şahsına özel kuaför açıyor: Halkın vergileri ile saç-makyaj yaptıracak

Terör devleti İsrail’in katil Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun karısı Sara Netanyahu, halkın vergileri ile şahsına özel kuaför açıyor. Tel Aviv’de yargı reformu gösterileri sırasında saatlerce saçlarını yaptıran Sara Netanyahu, sözde ölüm tehditlerini bahane ederek Kudüs’te özel bir daire kiraladı. Daha önce kamu fonunu lüks zevkleri için kullanmakla suçlanan Sara Netanyahu şimdi de İsraillilerin vergileri ile tadilatı yapılan dairede saç-makyaj yaptıracak.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2024, 16:05 Güncelleme 03 Nisan 2024, 16:08
Katil Netanyahu’nun karısı Sara şahsına özel kuaför açıyor: Halkın vergileri ile saç-makyaj yaptıracak

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail'in katil başbakanı Benjamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu, şahsına özel kuaför yaptırıyor. Terör devletinin çakma First Lady'si Sara, sözde "güvenlik sorunları ve üst düzey tehditleri" bahane ederek Kudüs'te özel kuaför salonu açıyor.

Terör devleti İsrail'in Başbakanı Benjamin Netanyahu ve eşi Sara Netanyahu

NETANYAHU'NUN KARISI HALKIN VERGİSİ İLE KİŞİSEL KUAFÖR AÇIYOR

Halkın vergileri ile Kudüs'te bir kuaför salonu açmaya girişen Sara Netanyahu, artık Tel Aviv'e gitmek zorunda kalmamak için Balfour Caddesi'ndeki resmi konutunun yanında özel bir daire kiraladı.

İsrail haber ajansı Walla'ya göre şu anda vergi mükelleflerinin parasıyla ödenen kapsamlı bir tadilattan geçen dairede saç yıkama lavabosu, makyaj ve saç için makyaj masası gibi pek çok eşya bulunacak.

İsrail gazetesi Haaretz yazarı Rachel Fink, Sara Netanyahu'nun Tel Aviv'deki vergi reformu gösterilerinin ortasında, halk göz yaşartıcı gaz ve ses bombalarına maruz kalırken kuaförde saçını yaptırdığını hatırlattı. O dönem İsrail basınında Sara Netanyahu, "Marie Antoinette"e benzetilmişti.

"SARA SAÇINI YAPTIRIRKEN ÜLKE YANIYOR"

İsrailli göstericiler ise "Sara saçını yaptırırken ülke yanıyor" sloganları atıyordu. Protesto gösterileri devam ederken Sara kuaförde üç saat boyunca mahsur kaldığı iddia edilmişti. O geceni ardından Sara ile ilgili tedbirler daha da sıkılaştırıldı.

KAMU FONUNU LÜKS YEMEKLERE YATIRIYOR

Sara Netanyahu harcamaları ile de ilk kez gündeme gelmiyor. Daha önce kamu fonlarını üzerine zimmetlemek, başbakanlık konutuna ünlü şeflerden yemek sipariş etmek için kamu fonlarından 100 bin dolar harcamak gibi suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN