İngiltere’de cadı avı! Soykırımcı İsrail’e ‘Nazi’ diyen BBC çalışanı işinden kovuldu: Batı basını Dawn Queva’yı açık hedef yaptı

İngiltere’de terör devleti İsrail için “Nazi” ifadesini kullanan BBC çalışanı Dawn Queva sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek işinden kovuldu. BBC’deki Yahudiler Queva’nın kovulması için adeta kampanya düzenlerken Batı basını da Queva’yı açık hedef haline getirdi. Gazze’de İsrail soykırımı devam ederken Batı basını ise Filistin’i destekleyenlere resmen cadı avı uyguluyor.

Giriş Tarihi 05 Şubat 2024, 11:55 Güncelleme 05 Şubat 2024, 12:09
İngiltere’de cadı avı! Soykırımcı İsrail’e ‘Nazi’ diyen BBC çalışanı işinden kovuldu: Batı basını Dawn Queva’yı açık hedef yaptı

İÇİNDEKİLER

Terör devleti İsrail Gazze'de soykırıma devam ederken Yahudi lobisi de Filistin'e destek veren sesleri kısmayı sürdürüyor. Sosyal medya hesabında Yahudileri "NAZİ" ve destekçilerini ise "parazit" olarak nitelendiren kıdemli BBC çalışanı Dawn Queva, işinden kovuldu.

İSRAİL'E 'NAZİ' DİYEN BBC ÇALIŞANI HEDEF OLDU

Filistin'i istimlak eden Yahudileri "işgalci, sömürgeci tür" olarak tanımlayan BBC Three'nin kıdemli "playout planlayıcısı" Dawn Queva, sosyal medyada soykırımcı İsrail'e karşı paylaşımlar yaparken şirketin Yahudi çalışanlarının hedefi haline geldi.

YAHUDİ LOBİSİ AÇIK HEDEF HALİNE GETİRDİ

Gazze'de aylardır devam eden soykırıma rağmen terör devleti İsrail'i destekleyen ve BBC gibi yayın organlarının İsrail'e destek vermesini sağlayan Yahudi lobisi, BBC'deki Yahudi işçilere "BBC Yahudi karşıtlığına karşı durma konusunda ciddiyse o zaman sürekli olarak vaaz verdiği şeyi uygulaması ve kendi çalışanlarından birinin işlediği nefret suçlarına karşı durması gerekir." Dedirtti.

BATI BASINI QUEVA KARŞITI KAMPANYAYI ALEVLENDİRİYOR

Yahudi lobisinin baskısının ardından Dawn Queva işinden kovuldu. BBC'deki Yahudi çalışanlar Queva'yı açık hedef haline getirip kovulması için baskı yaparken Batı basını da Queva karşıtı kampanyayı alevlendirdi.

SOYKIRIMCI İSRAİL'E NAZİ DEDİĞİ İÇİN KOVULDU

İngiliz Daily Mail gazetesinin Queva kovulduktan sonra yayımladığı haberde "Yahudileri 'istilacı tür' olarak nitelendiren kıdemli BBC çalışanı yayıncı tarafından kovuldu başlığını kullanırken the Telegraph ise "Yahudilere Nazi diyen BBC çalışanı artık şirkette çalışmıyor" başlığını kullandı.

İngiliz the Sun ise "Holokost'un arkasında Yahudilerin olduğunu iddia eden ve beyaz insanları parazitler olarak nitelendiren BBC yöneticisi Dawn Queva görevden alındı" ifadelerini kullandı.

Batı basını Queva'nın "beyazlara ve Yahudilere karşı ırkçı" ifadeler kullandığını iddia ederek Gazze'de yaşanan soykırımı örtbas etmeye devam ediyor.