New York’ta Gazze sesleri yankılandı! Binlerce vatandaş işgalci İsrail'i protesto etti

Soykırımcı İsrail, ABD ve Batı'nın kesintisiz desteği gölgesinde Gazze'de Müslümanlara yönelik sistematik bir katliam süreci yürütüyor. Siyonist İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana bölgedeki sivil yerleşim yerleri, cami, hastane ve kilise olmak üzere birçok yeri ayrım gözetmeksizin vuruyor. Binlerce masum sivili katleden katil İsrail'e tepkiler çığ gibi artrken bir tepki sesleri ise ABD'nin New York kentinden geldi. 7'den 70'e binlerce vatandaş İsrail'in Gazze'ye Şeridi'ne yönelik saldırılarının durdurulması için protesto düzenledi.

Giriş Tarihi 18 Kasım 2023, 05:48 Güncelleme 18 Kasım 2023, 05:48
New York’ta Gazze sesleri yankılandı! Binlerce vatandaş işgalci İsrail’i protesto etti

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail, ABD ve Batı'nın kesintisiz desteği gölgesinde Gazze'de Müslümanlara yönelik sistematik bir katliam süreci yürütüyor.

Filistin, 7 Ekim'den beri yoğun abluka ve bombardımanlar altında kaldı. Binlerce masumun katledildiği Gazze'de yaşam alanı bırakmayan terör örgütü İsrail, ateşkes çağrılarına da yanıt vermiyor. Yasaklı fosfor bombaları kullanarak hastane, okul, ibadethane vurarak savaş suçu işleyen öte yandan çoluk çocuk demeden insan kıyımı yapan katil İsrail, dünya vatandaşları tarafından protesto edilmeye devam ediyor.

GAZZE İÇİN ATEŞKES ÇAĞRILARI
ABD ve AB ülke yönetimleri Siyonizmin savunucusu olsa da insanlar bu soykırımı görüyor ve Gazze için ateşkes çağrılarını yineliyor.
Son olarak Manhattan'daki Milli Kütüphane önünde toplanan binlerce aktivist, 5. Cadde'den 8. Cadde'deki Milli Postane binasına kadar yürüyerek şehir trafiğini felç etti.

"FİLİSTİN'İN DEVAM EDEN KOLONİZASYONU VE GAZZE'DEKİ SOYKIRIMI..."

Gazze için acil ateşkes yapılmasını isteyen grup, ABD'nin İsrail'e yardımlarına son vermesi çağrısında bulundu.
Sosyal medya üzerinden organize olarak çok büyük bir kalabalık toplayan aktivistler arasında barış yanlısı bazı İsrail asıllı ABD vatandaşları da yer aldı.

Protestocu grup sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Filistin'in devam eden kolonizasyonu ve Gazze'deki soykırımın" durdurulması için destek istedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN