Milyonlar Filistin’e destek için toplandı! İsrail boykotu dalga dalga yayılıyor: Starbucks saklanamazsın, içeceklerini soykırım için üretiyorsun
Dünya soykırımcı İsrail’e karşı ayaklandı. Gazze’de 7 Ekim’den bu yana büyük bir katliama imza atan İsrail’e karşı sokaklara dökülen protestocular, New York’tan Londra’ya, Saraybosna’dan Amman’a Filistin için özgürlük çağrısı yapıyor. İsrail ürünlerine karşı boykot da tüm dünyada dalga dalga yayılırken Gazze için, Filistin için bir araya gelen göstericiler, “Starbucks saklanamazsın, içeceklerini soykırım için üretiyorsun” diye haykırıyor. Brezilya ise İsrail'e tepki göstermek için Rio de Janerio'nun en meşhur plaşjlarından birini bebek cesedi maketleriyle kapladı.
Soykırımcı İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye ölüm yağdırmaya devam ederken dünyanın dört bir yanında milyonlar tarafından protesto ediliyor.

New York'tan Londra'ya, Krakow'dan Amman'a, Saraybosna'dan İstanbul'a milyonlar Filistinliler için ayağa kalktı.
FİLİSTİN'E KARŞI TEK BİR KURŞUNA TAHAMMÜL YOK
Filistinlere doğrultulacak her bir silahın, kurşunun ve bombanın hesabını yapan protestocular, İsrail'e en ufak bir destekte bile bulunmamak için markalarını da protesto ediyor.
Milyonlar Filistin’e destek için toplandı! İsrail boykotu dalga dalga yayılıyor
"STARBUCKS SAKLANAMAZSIN: SOYKIRIM İÇİN ÜRETİYORSUN"
ABD'de Starbucks önünde yüzlerce kişi bir araya geldi ve "Starbucks, Starbucks saklanamazsın! İçeceklerini soykırım için üretiyorsun" diye sloganlar attı.
Filistin'e destek için bir araya gelen protestocular, günlerdir New York, Madrid, Kazablanka ve daha dünyanın yüzlerce şehrinde İsrail'in katliamı durdurması, Filistin'in özgürlüğünü kazanması için çağrı yapıyor.

BREZİLYA ÜNLÜ PLAJI CESETLERLE KAPLADI
Brezilya'nın Copacabana plajı ise katil İsrail'e tepki olarak 'kefenlenmiş çocuk bedenleriyle' kaplandı. Rio de Janeiro kentinde aktivistler, Gazze'deki sivillerin öldürülmesini protesto etmek amacıyla Copacabana plajında kefenlenmiş cesetlerin maketini sergiledi.

Ünlü plaja, savaşın başlangıcından bu yana Gazze'de öldürülen 3.000'den fazla çocuğu temsil eden 120 kanlı kefen yerleştirildi.
Organizatörler, Brezilya'nın yaşanan acılara kayıtsız kalmadığını göstermek istediklerini söyledi.
Etkinliği düzenleyen Rio De Paz STK'sının başkanı Antonio Carlos Costa, şöyle konuştu:
İsrail çok tuhaf bir meşru müdafaa eylemi yapıyor. Çocukları öldürüyor, dünyayı karıştırıyor, öfkeyi yayıyor, teröristlerin kanını bebeklerinkine karıştırıyor.

