McDonald's'tan bir skandal daha! Katil İsrail'i desteklemeye devam ediyor I Paket renklerini mavi-beyaz yaptılar

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası işgalci İsrail, Gazze'yi 3 koldan ablukaya aldı. Günlerdir aç ve susuz olan Filistinliler yaşamak için direnirken Türkiye'de 260 şubesi olduğu belirtilen McDonald's, İsrail ordusuna her gün ücretsiz dört bin öğün verdiklerini duyurmuştu. ABD'li bir vatandaş bir kez daha McDonald's'ın İsrail'i apaçık desteklediğini gözler önüne serdi. Sandviç yemek için girdiği McDonald's şubesinde paketin mavi renkle değiştirildiğini gören bir kadın yanlış sipariş verdiğini düşündü.İşte o kadının olayın devamında gösterdiği tepki....

Giriş Tarihi 23 Ekim 2023, 23:51 Güncelleme 24 Ekim 2023, 00:22
McDonald’s’tan bir skandal daha! Katil İsrail’i desteklemeye devam ediyor I Paket renklerini mavi-beyaz yaptılar

İÇİNDEKİLER

Filistin'de İsrail'in alçak saldırıları ve büyük katliam devam ederken Gazze abluka altına alındı. Bölgeye su ve elektrik vermeyen İsrail, binlerce Filistinliyi aç ve susuz bıraktı.



Hamas'ın başlattığı 'Aksa Tufanı" operasyonunu bahane ederek Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail'e tepkiler çığ gibi büyürken, Türkiye'de yaklaşık 260 şubesi olduğu belirtilen McDonald's'tan pes dedirten bir adım gelmişti.



"HER GÜN YAKLAŞIK 4 BİN ÖĞÜN BAĞIŞTA BULUNACAĞIZ"
McDonald's İsrail'den yapılan açıklamada, "Sadece güvenlik ve kurtarma güçlerine yardım ve bağış yapan 5 şube açtık. Her gün yaklaşık 4000 öğün bağışta bulunacağız" ifadeleri kullanılmıştı.

Sosyal medya sayfalarında da işgalci askerlere verilen yiyeceklerin görselleri paylaşılmıştı.



ERİŞİM KISITLAMASI GETİRDİLER
McDonald's'tan konuya dair henüz bir açıklama gelmezken, skandal karara sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü.


Boykot çağrıları yapılan tepkiler sonrası McDonald's İsrail'in web sitesi ve Instagram sayfası erişime kapatılmıştı.



MCDONALD'S'TAN BİR SKANDAL DAHA! PAKETLERİN RENGİNİ İSRAİL RENGİNE ÇEVİRDİLER
McDonald's'ın İsrail'i apaçık desteklediğini gözler önüne serdi. Sandviç yemek için girdiği McDonald's şubesinde paketin mavi renkle değiştirildiğini gören bir kadın yanlış sipariş verdiğini düşündü.

Daha sonralarda olayı fark edip, "Bu apaçık İsrail propagandası! Değiştirmişler..." diyerek McDonald's çalışanına durumu bildirmeye gitti. Hiçbir fikrinin olmadığını söyleyen çalışan, "Hayır, aslında bir süredir böyle paketliyorduk zaten." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN