Azerbaycan televizyon kanallarında yayınlanan 'Hocalı' temalı reklam filmi sosyal medya büyük beğeni topladı: Evimize dönüyoruz

Azerbaycan'ın, Karabağ'da Ermeni teröristlere karşı yürüttüğü ve başarı ile neticelendirdiği antiterör operasyonu sonrasında Azerbaycan askeri 30 yıl sonra Hocalı'ya ayak bastı. Başarılı operasyonun ardından Azerbaycab televizyon kanalında yayınlanan 'Hocalı' temalı reklam filmi büyük beğeni topladı. Söz konusu reklam filminde uçağa binmek üzere havaalanına gelen bir kişiye görevli, "Ziyarete mi geliyorsunuz?" diye sorulduğu görüldü. Hocalı'daki evinin görseline bakan kişinin ise "Yok eve geldim" yanıtnı verdi.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2023, 19:31 Güncelleme 23 Eylül 2023, 19:49
Azerbaycan televizyon kanallarında yayınlanan ’Hocalı’ temalı reklam filmi sosyal medya büyük beğeni topladı: Evimize dönüyoruz

İÇİNDEKİLER

Azerbaycan Karayolları Devlet Dairesi, dün yerel saatle 03.45 sıralarında Ahmedbeyli-Füzuli-Şuşa karayolunda çalışma yürüten karayolları devlet dairesine ait bir aracın geçişi sırasında tanksavar mayının infilak etmesi sonucu 2 kurum çalışanının hayatını kaybettiğini duyurdu.

"EVİMİZE DÖNÜYORUZ" I VİDEO İZLE



Hemen ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patladı. Patlama sonucu 4 polisin hayatını kaybetti. Söz konusu terör saldırısı sonrasında Azerbaycan, Dağlık Karabağ'da "antiterör" operasyonu başlattığını ilan etti.



Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni güçlerinin mevzilerini personel, zırhlı araçlar, topçu teçhizatları ve diğer araçlarla güçlendirdiklerinin, birimlerini yüksek düzeyde savaşa hazır hale getirdiklerinin, takviye birimler oluşturduklarının, Azerbaycan ordusuna karşı istihbarat faaliyetlerini genişlettiklerinin, mayınlardan temizlenen arazilere yeniden mayın döşenmesi gibi eylemlerde bulunduklarının tespit edildiği aktarıldı.



KISA SÜREDE OPERASYON BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Azerbaycan, Karabağ'da antiterör operasyonu başlattı. Ardından Ermenistan destekli silahlı örgütler hedef alındı. Azerbaycan düşman mevzilerini bir bir vururken Karabağ Ermenileri kendilerini lağvederek silah bırakmayı kabul etti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı "Rus barış güçlerinin katılımıyla ateşkes anlaşmasına varıldı. Karabağ'daki silahlı oluşumlarının dağıtılması ve tamamen silahsızlandırılması sağlandı" açıklamasıyla bunu doğruladı.



AZERBAYCAN 30 YIL SONRA HOCALI'DA
Azerbaycan'ın, Karabağ'da Ermeni teröristlere karşı yürüttüğü ve başarı ile neticelendirdiği antiterör operasyonu sonrasında Azerbaycan askeri 30 yıl sonra Hocalı'ya ayak bastı.

"EVİMİZE DÖNÜYORUZ" I VİDEO İZLE



Karabağ'a bağlı Hocalı'da yaşayan Ermeniler, Rus Barış Güçleri aracılığıyla bölgeden ayrılmaya başladı. Aralarında çocuk ve kadınların da olduğu yüzlerce kişi bavullarını toplayıp yola düştü. Bu sebeple havalimanı ve terminallerde yoğunluk yaşanmaya başladı.



HOCALI REKLAM FİLMİ: EVİMİZE DÖNÜYORUZ
Başarılı operasyonun ardından Azerbaycan televizyonlarında 'Hocalı' reklam filmi yayınlamaya başladı.



Sosyal medyada da gündem olan reklam filmi büyük beğeni topladı.



Söz konusu reklam filminde uçağa binmek üzere havaalanına gelen bir kişiye görevli, "Ziyarete mi geliyorsunuz?" diye sorulduğu görüldü. Hocalı'daki evinin görseline bakan kişinin ise "Yok eve geldim" yanıtnı verdi.



Reklamın sonunda ise "Biz evimize geri dönüyoruz." sloganı yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN