ABD Başkanı Joe Biden yeni bir gafa imza attı! Bir anda salonu terk etti davetliler şaştı kaldı

Yaptığı gaflarla sürekli gündem olan ABD Başkanı Joe Biden yeni bir gafa daha imza attı. 80 yaşındaki Biden, bu kez de Onur Madalyası töreninde bir anda salonu terk etti. O anlara şahit olan davetliler ise şaştı kaldı.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2023, 02:34 Güncelleme 08 Eylül 2023, 03:09
ABD Başkanı Joe Biden yeni bir gafa imza attı! Bir anda salonu terk etti davetliler şaştı kaldı

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı gafla yine ülke gündemine oturdu.



80 yaşındaki Biden, bu kez de Onur Madalyası töreninde bir anda salonu terk etti. O anlar ve salonda bulunan davetlilerin şaşkınlıkları saniye saniye kaydedildi.



BİR ANDA SALONU TERK ETTİ

İlerleyen yaşına rağmen ABD Başkanı olarak görev yapan Joe Biden, Onur Madalyası töreninden aniden salondan çıktı. Salondaki davetlilerin şaşkın bakışları altından salondan ayrılan Biden'ın o anları kameralar tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.



GAFLARINI SAYMAKLA BİTMİYOR

ABD Başkanı Joe Biden'ın gafları saymakla bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz aylarda ülkesindeki silahlanma sorunu ve bu kapsamda attıkları adımlarla ilgili konuşan Biden, konuşmasını "Tanrı Kraliçe'yi korusun dostum." diyerek tamamlamıştı.



Beyaz Saray ise konuya ilişkin bir açıklamada bulunmamıştı.



NEREYE GİDECEĞİNİ SORDU
Öte yandan Biden konuşma sonrası kürsüden ayrılırken birkaç saniye duraksayarak nereye gitmesi gerektiğini sordu.



JOE BIDEN'IN GAFLARI SAYMAKLA BİTMİYOR
ABD Başkanı Joe Biden'ın gafları saymakla bitmiyor. Geçtiğimiz dönemde konuşma sonrası yaptığı tuhaf hareketler gündem olmuştu.

JOE BIDEN'DAN KONUŞMA SONRASI TUHAF HAREKETLER | VIDEO



NEREDE OLDUĞUNU UNUTTU
Konuşmasını sonlandıran Joe Biden alkışlarla kürsüden ayrılırken bir anda durmaya başladı. Robot figürlerini andıran hareketler sergileyen ABD Başkanı sosyal medyada alay konusu oldu.

ABD medyasındaki haberlerde bu anlar için 'kaybolmuş gibi göründüğü ve duyulmayan bir şey söylediği görülebiliyor' denildi.

BOŞLUKLA TOKALAŞMIŞTI
Daha önce de benzer görüntülerin ortaya çıkmasına neden olan Biden, bir konuşmasının ardından boşlukla tokalaşmıştı.



İLGİNÇ SORU: ŞİMDİ NE YAPIYORUM?
ABD Başkanı Joe Biden'ın gafları saymakla bitmiyor. Tel Aviv'deki Ben Gurion Havaalanı'na ulaşan Biden uçaktan indikten sonra bir yetkiliye sorduğu "Şimdi ne yapıyorum" sorusu dikkat çekmişti.



KAYBETTİĞİ SANDIĞI MASKESİ CEBİNDEN ÇIKMIŞTI
Georgia eyaletinde bir konuşma gerçekleştireceği sırada ABD Başkanı Biden, 30 saniye kadar bir süre maskesini aradı. Biden, aradığı maskeyi sonunda cebinde bulmuştu.



PROMTER BOMBASI
Biden'ın bir prompterdan okuduğu gündem mesajları sırasında gerçekleşti. Canlı yayında prompterdan yazılanları okuyan Biden prompterda bulunan 'Alıntıyı sonlandır' 'Satırı tekrarla' şeklindeki notlarını da yanlışlıkla okumuştu.



2 DAKİKALIK AÇIKLAMA İÇİN 8 TALİMAT
Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada talimat listesi ifşa olmuştu. ABD Başkanı'nın yapması gereken talimatlar ve açıklamalar madde madde yazılmıştı. Biden ve Beyaz Saray konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Talimat kağıdında şunlar yazıyordu:

Roosevelt Odası'na gireceksin ve katılımcılara merhaba diyeceksin.

Oturacaksın.

Basın mensupları gelecek.

Sen 2 dakika brifing vereceksin.

Basın mensupları odadan çıkacak.

Liz Schuler'e bir soru soracaksın. (Hatırlatma: Liz çevrimiçi olarak toplantıya katılacak)

Katılımcılara teşekkür edeceksin.

Katılımcılara teşekkür edip odadan çıkacaksın.



BAŞKAN OLDUĞUNU UNUTTU
Biden, Mart ayında koronavirüs salgını ile alakalı Beyaz Saray'da ulusa sesleniş konuşmasında ilginç bir açıklamaya imza atmıştı. Biden, konuşmasının bir bölümünde kendisinin ABD Başkanı olduğunu unutmuş. Amerika'nın başkanının, Kamala Harris olduğunu ifade etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN