LGBT terörü çocukları hedef alıyor! ABD Kongresi'nde kan donduran ifade: Canavar gibi hissediyorum

Küresel anlamda propaganda ve alan açma faaliyetlerini hızlandıran küresel LGBT çetesi, en çok çocukları hedef alıyor. Çocukları zorla cinsiyet değişimine zorlayan çetenin, yaptıkları adeta kan donduruyor. ABD Kongresi'nde konuşan mağdur bir kız çocuğu, henüz 12 yaşında ailesi tarafından erkek olmaya zorlandığı belirterek "Çocukluğum mahvoldu" dedi. Mağdur çocuk ilaçlar nedeniyle kemik yapısının erkeksileştiğini belirterek, "Bazen aynaya bakıyorum ve kendimi bir canavar gibi hissediyorum." ifadelerini kullandı. Küçük yaştaki çocuklara LGBT dayatmasına karşı çıkan Kongre Üyesi Wesley Hunt da, "Eğer biyolojik olarak eşit ve aynı olduğumuzu düşünüyorsanız siz tam anlamıyla kafayı yemişsiniz." şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2023, 14:18 Güncelleme 28 Temmuz 2023, 14:57
LGBT terörü çocukları hedef alıyor! ABD Kongresi’nde kan donduran ifade: Canavar gibi hissediyorum

İÇİNDEKİLER

Küresel sermayenin desteği ile her geçen gün biraz daha büyüyen LGBT terörüne bir tepki de ABD Kongresi'nde geldi. Sözde trans çocuk oturumu yapılan ABD Kongresi'nde konuşan Kongre Üyesi Wesley Hunt, küçük yaştaki çocuklara LGBT dayatmasına karşı çıktı. Öte yandan mağdur bir kız ailesi tarafından cinsiyet değişimine zorlandığı dönemi korkunç ifadelerle paylaştı.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN EDEN İFADE
ABD Kongresi sözde trans çocuk oturumuna sahne oldu. Beyaz Saray'da ABD Başkan Joe Biden'ın katılımıyla gerçekleştirilen LGBT partisi skandalının ardından sözde trans çocuk meselesi ABD Kongresi'nde konuşuldu.

Trans çocuklar hakkında ifadelerin dinlendiği ABD Kongresi oturumunda 12 yaşında erkek olmak için ailesi yardımıyla cinsiyet değiştirmeye başlayıp 16 yaşında pişman olan ve eski cinsiyetine dönen Chloe Cole'un ifadeleri tüyleri diken diken etti.

Yanlış bedende doğduğuna inandırıldığını ifade eden Cole, güvendiği yetişkinlerin ona ömür boyu geri dönüşü olmayan zararlar verdiğini belirtti.

TIBBİ SKANDAL
"Bugün sizinle Amerika Birleşik Devletleri tarihindeki en büyük tıbbi skandallardan birinin kurbanı olarak konuşuyorum" sözleri ile açıklamalarına başlayan Cole, "Sizinle, skandalı sona erdirme cesaretine sahip olmanız ve diğer savunmasız gençlerin, çocukların ve genç yetişkinlerin benim yaşadıklarımı yaşamamasını sağlamanız umuduyla konuşuyorum." dedi.

"YANLIŞ BEDENDE DOĞDUN" YALANI
"12 yaşındaki çocuklara yanlış bedende doğduklarını, kendi bedenlerini reddetmelerini söylemeyi bırakmalısınız " ifadelerini kullanan Cole, ergenliğin yetişkinliğe geçiş dönemi olduğunu belirtti.

UZMANIN SKANDAL SORUSU
Ebeveynlerinin cinsiyet disforisi teşhisi koyan bir uzmandan yardım aldığını anlatan Cole, danışmanının ebeveynlerine, "Ölmüş bir kızınız mı yoksa canlı bir trans oğlunuz mu olmasını tercih ederdiniz?" diye sorduğunu ifade etti.

"ÇOCUKLUĞUM MAHVOLDU"
New York Post'ta yer alan haberde, Cole'un "Çocukluğum mahvoldu" ifadeleri aktarılırken vücudunda kalıcı değişikliklerin olduğunu söylediği belirtildi.

"CANAVAR GİBİ HİSSEDİYORUM!"
Sesinin sonsuza kadar daha kalın kalacağını, çenesinin daha keskin, burnunun daha uzun olduğunu ifade eden Cole, kemik yapısının kalıcı olarak erkeksileştiğini belirtti. "Bazen aynaya bakıyorum ve kendimi bir canavar gibi hissediyorum." dedi.

Cole bütün bunların yanı sıra, menopozal sıcak basmaları ve eklem ağrıları yaşadığını da ifade etti.

"KADINLIĞIM ELİMDEN ALINDI"
Çift mastektomi ameliyatı olduğunu anlatan Cole, "Gelecekteki kadınlığımın büyük bir kısmı benden alındı" ifadelerini kullandı.

"Uzmanım aileme ölü bir kızları ya da canlı bir trans erkek çocukları olabileceğini ilk söylediğinde intihara meyilli değildim." diyen Cole, 16 yaşından sonra intihara meyilli olduğunu ifade etti.

LGBT TERÖRÜNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ
ABD Kongre üyesi Wesley Hunt, ise bu oturumda 'çocuklarımızı korumalıyız' mesajı verdi.

Kongre üyesi Hunt, "4 yaşındaki ve 2 yaşındaki kızlarım biyolojik erkeklerin önünde giyinip soyunmayacak. Bu saçmalık. Eğer biyolojik olarak eşit ve aynı olduğumuzu düşünüyorsanız siz tam anlamıyla kafayı yemişsiniz." ifadelerini kullandı.

Hunt, "Kızlarıma kalsa kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinde her öğünde ve öğün arasında dondurma yemek isterler. Ancak aklını yitirmemiş bir ülkede çocukların yetişkin kararları veremeyeceğini biliriz. Çünkü ebeveynler olarak bunun onların yararına olmadığını biliriz. Yanıldığımı düşünüyorsanız sorun bende değil. Tüm bu ahmaklığı sona erdirebilmek için 2024'te bu ülkede işleri düzeltmenin bir fırsatı var' dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN