Trump'ın destekçilerinden adliye önünde sloganlar: "Soros bizi yargılayamaz"

ABD eski Başkanı Donald Trump, hakkındaki suçlamalar sebebiyle New York’ta yargılandı. 34 suçlamayı da reddeden Trump’ın destekçileri, adliye önünde, “Defol Soros”, “Soros bizi yargılayamaz” sloganları attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2023 Güncelleme 06 Nisan 2023, 07:02
Trump’ın destekçilerinden adliye önünde sloganlar: Soros bizi yargılayamaz

İÇİNDEKİLER

Donald Trump, "ABD cehenneme gidiyor" diyerek girdiği mahkeme salonunda son derece sert açıklamalarıyla dikkat çekti. Film yıldızı Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlaması başta olmak üzere kendisine yöneltilen 34 suçlamayı da reddeden Trump, duruşma için, "ABD tarihine geçen kara leke" dedi. ABD tarihinde ilk kez bir başkan ceza mahkemesinde sorgulanırken, Trump destekçileri adliye önünde sloganlar attı.



Soros'un adamı olarak gösterilen Manhattan Bölge Savcısı Alvin Bragg,'a tepki yağarken, "Soros defol", "Soros işin bitti", "Soros asla bizi yargılayamaz" sloganları dikkat çekti. Polis, mahkeme bölgesini demir bariyerlerle çevirerek etrafta geniş güvenlik önlemleri alırken, mahkeme bölgesinde bulunan sokak ve caddeler de trafiğe kapatıldı.

Darbeler ve ayaklanmaların arkasındaki isim olan George Soros panikte. Çünkü Soros'un ABD dışında Türkiye, Macaristan, Rusya ve Afrika ülkelerinde de yaptığı kirli işler bir bir ortaya çıkıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN