Milyonlarca takipçisi olan bazı ünlü isimlerin deprem felaketine sessiz kalması tepkiye neden oldu

85 milyonu yıkan depremler nedeniyle vatandaşlar, dünyaya destek çağrısı yaptı. Ancak milyonlarca takipçisi olan bazı ünlü isimler buna kulak tıkadı. Bir mesaj bile paylaşmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2023 Güncelleme 27 Şubat 2023, 06:57
Milyonlarca takipçisi olan bazı ünlü isimlerin deprem felaketine sessiz kalması tepkiye neden oldu

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 6 Şubat günü asrın felaketini yaşadı. Kahramanmaraş Pazarcık'ta 7.7 ve Elbistan'da 7.6 büyüklüğündeki iki deprem büyük yıkıma yol açtı. 11 ilde on binlerce kişi kurtarılamadı. Milyonlarca vatandaşımız, sosyal medyadan depremzedeler için yardım çağrıları yaptı. Türkiye'nin bu seferberliğine birçok yabancı ünlü isim de katıldı. Gerek maddi olarak, gerekse manevi olarak açıklamalarıyla depremzedelerin yanında olduklarını anlattı. Ancak milyonlarca seveni olan isimler ise depremlere kulak tıkadı. İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry, eşi Meghan Markle, futbolcu Cristiano Ronaldo, basketbolcu LeBron James, tenisçiler Roger Federer ve Serena Williams, Formula 1 pilotları Vettel ve Verstappen gibi ünlüler bir destek mesajı bile paylaşmadı. Büyük tepki yağdı.



HAİTİ'DE VARLAR TÜRKİYE'DE YOKLAR
Prens harry ve eşi Meghan Markle, Haiti'deki depremde zor durumda kalan insanlara yardım eli uzattı. Ancak aynı felaketin yaşandığı Türkiye için duyarsız kaldı.



NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James de sessiz kalanlardan...



Tenisin efsanesi İsviçreli raket Roger Federer, büyük felaketle ilgili tek bir kelime bile etmedi.

Al Nassr'da oynayan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'dan depremle ilgili hiçbir paylaşım gelmedi. Attığı goller sonrası yaptığı sevinç gösterileri de tepki çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN