SON DAKİKA: Rusya'da okula silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberleri... Rusya'nın Izhevsk kentinde bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Rusya İçişleri Bakanlığı, 88 numaralı okulda düzenlenen silahlı saldırı yüzünden en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin de de yaralandığını duyurdu. Saldırgan öldürülürken üzerinden 2 adet tabanca çıktı. Son dakika bilgisine göre ölü sayısı 13'e yükseldi. Saldırganın kıyafetinde ise Nazilerin sembolü gamalı haç dikkat çekti.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2022, 11:20 Güncelleme 26 Eylül 2022, 16:22
SON DAKİKA: Rusya’da okula silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

İÇİNDEKİLER

Yetkililer, Rusya'nın Izhevsk kentinde bir okula silahlı saldırı düzenleyen kişinin güvenlik görevlisini öldürdüğünü ve kurbanlar arasında çocukların da olduğu açıklandı.

Rusya'da okula silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var VİDEO

TASS ise kısa süre sonra yaptığı açıklamada silahlı saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Yetkililer saldırganın bina içerisinde kendisini vurarak intihar ettiğini de duyurdu.

Udmurtiya lideri Aleksandr Breçalov, okulda düzenlenen silahlı saldırı sonucunda saldırganın okulun güvenlik görevlisini öldürdüğünü belirtti.

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR
Rusya İçişleri Bakanlığı, 88 numaralı okulda düzenlenen silahlı saldırı yüzünden en az 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin de yaralandığını duyurdu. Ölü sayısının daha sonra yapılan açıklamada 13'e yükseldiği belirtildi.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ
Rus güvenlik güçleri, saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi.

Rusya'da okula silahlı saldırı! İşte ilk görüntüler VİDEO

İlk belirlemeye göre saldırganın üzerinden 2 adet tabanca çıktı.

KURUSIKIDAN BOZMA
Saldırganın kullandığı iki tabancanın da kurusıkıdan bozma olduğu ve saldırganın kendisi tarafından gerçek silaha dönüştürüldüğü ifade edildi. Saldırganın üzerinden birçok mermi ve şarjör çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN