İngiltere Londra'da korkunç olay! Çığlıkların ardından ortalık kan gölüne döndü

İngiltere'nin Londra kentinde bugün meydana gelen bir olay görenleri şoke etti. Bir yerleşim yerinde yaşayan 4 kişinin ailenin cansız bedenleri ile karşılaşan komuşular durumu polise haber verdi. Bir kişi ise ifadesinde bir kadının çığlıklarını dakikalarca duyduğunu ifade etti.

Giriş Tarihi 25 Nisan 2022, 18:46 Güncelleme 25 Nisan 2022, 18:46
İngiltere Londra’da korkunç olay! Çığlıkların ardından ortalık kan gölüne döndü

İÇİNDEKİLER

İngiltere bu sabah korkunç bir olayla çalkalanmaya başladı. Londra'nın Güneydoğu bölgesinde 4 kişilik aile evinin önünde ölü bulundu. Olay yerine gelen Scotland Yard dedektifler, 3'ü kadın olmak üzere 4 kişiyi yerde yatarken buldu. Komşular, bir kadının 5 dakika boyunca korkunç çığlıklar attığını söyledi.

Kadın, "Korkunçtu. Birinin rehin tutulduğunu sanakarken bir anda polis, helikopter, ambulanslar duyuldu. Yaklaşık 8-9 polis arabası geldi" dedi.

ORTALIK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ
Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Ekipler, saldırgan ile ailenin birbirini tanıdığı ihtimali üzerinde duruyor. Görgü tanıkları ortalığın resmen 'kan gölüne' döndüğünü söyledi.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER
Soruşturma kapsamında Delaford Yolu çerçevesinde kordon çekti. Evin önüne adli tıp çadırı kuruldu. Yapılan ilk incelemede ailenin bıçaklandığı ortaya çıktı.

ÇIĞLIKLAR VE BAĞIRIŞ SESLERİ DUYULDU
Başka bir komşu ise "Saat gece 2 civarlarıydı. Bize içeride kalmamız söylendi. Kocam ise çığlıklar, bağrışlar ve kargaşa sesleri duymuş" sözlerine yer verdi.