Bill Gates, fuhuş ağı kuran Epstein’ın yakın dostu çıktı!

Bill Gates, eşinden boşanma kararı aldı. ABD medyası eski defterlerini açtı. Pizza Gate skandalı ile anılan Pedofili milyarder Epstein’ın Manhattan’daki evinde kaldığını yazdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2021 Güncelleme 12 Mayıs 2021, 06:58
Bill Gates, fuhuş ağı kuran Epstein’ın yakın dostu çıktı!

İÇİNDEKİLER

Dünya, Gates çiftinin boşanma davasına kilitlendi. Microsoft'un sahibi Bill Gates ile eşi Melinda'ın ayrılık kararı gündemi alt üst etti. Herkes 130 milyar dolarlık servetin nasıl paylaşılacağını merak etti. Ancak boşanma davasındaki iddialar bir anda Bill Gates'in ilginç ilişkiler ağına çevrildi.

ABD basını Gates ile pedofili milyarder Jeffrey Epstein arasındaki ilişkiye dikkat çekti. New York Times başta olmak üzere tüm Amerikan medyası, Bill Gates'i adeta hedef tahtası haline getirdi.

Haberlerde Gates'in 25 Haziran 2019'da çocuk tacizcisi Jeffrey Epstein'in Manhattan'daki evinde kaldığı belirtildi. 6 Temmuz 2019'da da tutuklanan Epstein'in o gece Bill Gates'le neler konuştuğu merak edildi. İddialara göre Epstein tutuklanacağını anladı ve Gates'i evine davet etti. İki dost, bu durumun önüne geçmek için büyük çaba sarfetti. Ancak bu görüşmeden 11 gün sonra Epstein hapse girdi.


Melinda Gates'in de bu ilişkiden bir hayli rahatsız olduğu ve boşanma davasını açtığı iddiaları da birkaç gündür Amerikan medyasında yer alıyor. Gates ise bu iddialara cevap vermemeyi tercih ediyor.

AVUKAT ORDUSU HAZIR
Melinda Gates, 27 yıllık eşinden boşanmak için avukat ordusu tuttu. Çift, kozlarını mahkemede paylaşacak...


O EV SATILDI
Jeffrey Epstein'ın New York'taki 7 katlı ve 40 odalı malikanesi, 51 milyon dolara Goldman Sachs'in eski kıdemli yöneticilerinden Michael Daffey'e satıldı. Malikanenin satışından elde edilen gelirin, Epstein'in cinsel saldırıda bulunduğu kişilere parasal yardım sağlayan bir tazminat fonunda kullanılacağı belirtildi


FOTOĞRAFIN PERDE ARKASI
Epstein ile Gates'in bir arada yer aldığı bu fotoğraf karesi, ABD medyasının gündeminden düşmüyor. Herkes, fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan Epstein'in Gates ile arasındaki bağı merak ediyor...

PİZZAGATE OLAYI NEDİR?
Pizzagate'ın
kaynağı ABD'deki Comet Ping Pong isimli pizza restoranıydı. İddiaya göre bu restoran ABD elitleri için çocukların istismar edildiği organizasyonlar düzenliyordu. Skandal ise WikiLeaks belgeleriyle ortaya çıktı. İddiaya göre mağdurlar, pizza siparişi adı altında zenginlere yollanıyordu. Skandala karışanlar arasında Kraliçe Elizabeth'in oğlu Prens Andrew de vardı. Skandal partiyi organize edenlerden biri de Epstein'in sevgilisi Maxwell'di. Fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein, 2019'da tutuklanmıştı. Hücresinde intihar etmişti. Epstein, en küçüğü 14 yaşında olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğunu istismar etmekle yargılanıyordu.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN