ABD Başkanı Joe Biden uçağa binerken 3 kez üst üste düştü!

Kameralar karşısında yaptığı unutkanlıklar ve gaflarla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden bu kez de yeni bir olayla gündemde. Biden başkanlık uçağının merdivenlerini çıkmaya çalışırken ayağının üç kere takılması sonucu yere kapaklandı.

Giriş Tarihi 19 Mart 2021, 19:23 Güncelleme 19 Mart 2021, 21:44
ABD Başkanı Joe Biden uçağa binerken 3 kez üst üste düştü!

İÇİNDEKİLER

Kameralar karşısında yaptığı unutkanlıklar ve gaflarla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden bu kez de yeni bir olayla gündeme geldi.

UÇAĞA BİR TÜRLÜ BİNEMEDİ
ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık uçağına binerken 3 kez düşmesi Amerikan basınında gündem oluşturdu.

20 Ocak 2021'de ABD Başkanlığı koltuğuna oturan Biden, bugün Georgia eyaletine bağlı Atlanta kendine yapacağı ziyaret öncesi Andrews Askeri Hava Üssünde görüntülendi.

ÜST ÜSTE ÜÇ KEZ DÜŞTÜ
Basının sorularını yanıtladıktan sonra uçağın merdivenlerini çıkmaya başlayan Biden'ın ayağının üç kere takılması sonucu yere kapaklandığı anlar ülke basınında ve sosyal medyada gündeme oturdu.

TRUMP'IN OĞLI BIDEN'LA DALGA GEÇTİ
ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu, babasının 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerinde yarıştığı Joe Biden'ı ti'ye aldı.

"DEFALARCA DÜŞÜYOR AMA EMİNİM O SAĞLIĞIN RESMİDİR"
Jr.Trump, attığı tweetinde "Basının Trump'a bir kez dokunduğu için vurduğunu hatırlıyorum. Biden defalarca düşüyor ama eminim o sağlığın resmidir. Tüm düşmanlarımızın aynı anda saldırmasına ve onunla alay etmesine şaşmamalı." ifadelerini kullanarak Biden ile dalga geçti.

SAVUNMA BAKANI'NIN İSMİNİ UNUTMUŞTU

Biden geçtiğimiz günlerde kameralar karşısında Savunma Bakanı'nın ismini unutmuştu.

"ŞEYE ŞEYE..."
Biden yaptığı açıklamada, "Şeye şeye... Eski general, ona sürekli general diyip duruyorum. Benim, benim... Şu üniformanın başındaki adama (Savunma Bakanı) yaptığı her şey için teşekkür ettiğimizden emin olmalıyız" ifadelerini kullanmıştı.

"ABD BAŞKANI KAMALA HARRIS"
Biden dün de koronavirüs salgını ile alakalı Beyaz Saray'da ulusa sesleniş konuşması yaptı. Konuşmasının bir bölümünde kendisinin ABD Başkanı olduğunu unuttu. Amerika'nın başkanının, yardımcısı Kamala Harris olduğunu söyledi.

KAMALA HARRIS ABD'NİN YENİ BAŞKANI MI OLACAK?
Joe Biden ABD'nin başkan adayı Kamala Harris ise başkan yardımcısı adayı olduğu günden bu yana Harris'in adı ABD Başkanı olarak anılıyor. Bunun altında yatan neden ise Biden'ın ilerlemiş yaşı. 79 yaşında olan Joe Biden mitingleri esnasında ayakta durmakta ve yürümekte zorlanınca bu iddia daha yüksek sesle dillendirilir oldu.

ABD yasalarına göre ABD Başkanı'nın göreve devam edemeyecek halde olması ve koltuğundan çekilmesi halinde ABD Başkan Yardımcısı ABD Başkanı olarak Oval Ofis'e geçiyor.